Eστια μολυνσης για τη πολη πλεον το πρωην Ατλαντικ

Εστια μολυνσης με σοβαρους κινδυνους για την υγεια των κατοικων διαφαινεται οτι εξελισσεται ο χωρος οπου στεγαζοταν μεχρι πριν λιγους μηνες το καταστημα της αλυσιδας σουπερ-μαρκετ ''ΑΤΛΑΝΤΙΚ'' τα οποια πτωχευσαν.
Μεσα στο χωρο εχουν παραμεινει εμπορευματα στα ραφια αλλα το σοβαροτερο προβλημα εχει ανακυψει εδω και 2 εβδομαδες περιπου οταν η ΔΕΗ διεκοψε τη παροχη ρευματος και τα τροφιμα τα οποια βρισκονται μεσα στα ψυγεια εχουν αρχισει να σαπιζουν και η μυρωδια της αποσυνθεσης ειναι ηδη εντονη εκτος του κλειστου καταστηματος.Αξιοσημειωτο οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες οτι τα τζαμια του μαγαζιου εχουν αρχισει να συγκεντρωνουν υγρασια απο τη μουχλιασμενη ατμοσφαιρα.
Ο χειμωνας εχει κρατησει την οσμη οχι τοσο εκτεταμενη αλλα ειναι σιγουρο οτι με τη πρωτη ανοδο της θερμοκρασιας το προβλημα θα μεγιστοποιηθει με οτι συνεπαγεται αυτο (τρωκτικα,εντομα κλπ).
Νομιζουμε οτι εγκαιρα οι αγορανομικες υπηρεσιες του Δημου πρεπει να ενεργοποιηθουν και να επικοινωνησουν με τους υπευθυνους(κατι που ισως ειναι δυσκολο, καθοτι η κατασταση ειναι ιδιαιτερη λογω της πτωχευσης της εταιρειας) ειδαλλως να βρεθει μια αλλη φορμουλα με πρωτοβουλια των Αρχων, για να λυθει το θεμα πριν εμφανιστουν χειροτερα φαινομενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.