Ανησυχία στην κυβέρνηση για επεισόδια ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Εντείνεται η ανησυχία της κυβέρνησης για το θέμα των προπηλακισμών των πολιτικών, που συμβαίνουν σε πολλά σημεία της χώρας, με την αγωνία να κορυφώνεται όσο πλησιάζει η Επέτειος της 25ης Μαρτίου.
Την Δευτέρα θα γίνει κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Στις τάξεις της κυβέρνησης φοβούνται μήπως συμβούν στο κέντρο της Αθήνας περιστατικά
όπως αυτά που έγιναν στην Ρόδο κατά την διάρκεια της παρέλασης.
«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάνοντας λόγο για «ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις».
«Δεν μπορεί να γίνεται σε μία δημοκρατία, ακόμα και από τον πιο εκνευρισμένο και αγανακτισμένο πολίτη» τόνισε, επισημαίνοντας: «Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.