Ισως και μέχρι την Κυριακή προσχωρήσεις βουλευτών στο κόμμα Καμμένου

Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη από διάφορους κοινωνικούς χώρους, με συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικούς , παράγοντες από την ΝΔ και το ΛΑΟΣ αλλά και με βουλευτές από εκείνους που διαγράφηκαν πρόσφατα από τον Αντώνη Σαμαρα, συνεχίζουν να έχουν ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Μανώλης .
Στο χώρο που στεγάζονται οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες», ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μαζί με τον πρώην Γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ και μια σειρά από συνεργάτες τους, συνομιλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με κόσμο, μαζεύουν υπογραφές κάτω από την ιδρυτική διακήρυξη και φιλοδοξούν ότι ενδεχομένως και μέχρι την επόμενη Κυριακή να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τα πρώτα ονόματα βουλευτών αλλά και γνωστών στελεχών απ΄ όλη την Ελλάδα που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια συμπαγής ομάδα βουλευτών
που διαγράφηκαν στην ψηφοφορία για την νέα δανειακή σύμβαση οι οποίοι είναι λίγο πριν την ανακοίνωση ότι θα συμμετέχουν στο εγχείρημα. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν ορισμένοι από τους έξι βουλευτές οι οποίοι στην χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στη Βουλή καταψήφισαν τον Εφαρμοστικό νόμο για τα συνταξιοδοτικά κόβοντας ουσιαστικά και τις τελευταίες γέφυρες επικοινωνίας με τη Συγγρού. Πρόκειται για τους κ.κ. Παναγιώτη Μελά,, Έλενα Κουντουρά, Δημήτρη Σταμάτη, Μαργαρίτη Τζίμα,Σπύρο Γαληνό και Μαρία Κόλλια Τσαρουχα.

Δεν αποκλείεται πάντως την κίνηση να πλαισιώσουν και κάποιοι από εκείνους που απλώς χθες επέλεξαν να μην πάρουν μέρος στην ψηφοφορία. Πρόκειται για τους Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργο Βλαχο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Παπασιώζο, Μιχάλη Γιαννάκη, Μίκα Ιατρίδου, Κωστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη, Γιώργο Καρασμάνη και Γιώργο Βαγιωνα.

Όπως λένε άνθρωποι που συνομιλούν με στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν και τα ονόματα των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ που είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν ότι θα στοιχηθούν πίσω από την πρωτοβουλία αυτή. Πάντως, η αισιοδοξία που υπάρχει δεν εκφράζεται δημοσίως καθώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο , ορισμένα από τα στελέχη τα οποία έχουν δηλώσει ότι θα ακολουθήσουν, να κάνουν την τελευταία στιγμή πίσω. Ειδικά, οι βουλευτές αλλά και παράγοντες που είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ οι οποίοι βρίσκονται σε «επιτήρηση» από τα κόμματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.