Γιαουρτι στον Βενιζελο στο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κύριος Βενιζέλος παρακολουθούσε την ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου όταν ένας ηλικιωμένος που βρισκόταν στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης επιχείρησε να του επιτεθεί εκτοξεύοντας εναντίον ενα γιαουρτι!
Αμέσως οι παριστάμενοι έσπευσαν να σύρουν εκτός αίθουσας τον ηλικιωμένο και ο κύριος Βενιζέλος αποχώρησε προσωρινά, λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.
Οι συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου κάνουν λόγο για προβοκάτσια, ενώ βουλευτής σχολίασε χαρακτηριστικά πως κάποιοι «στήνουν νέο σκηνικό Ρέλλου».
Ο ανθρωπος που πεταξε το γιαουρτι λεγεται Νικόλαος Λεμονής είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στο Φάληρο και είπε ότι προτίμησε να ρίξει το γιαούρτι στον υπουργό Οικονομικών αντί να το φάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.