Επεισοδια στηνονται στην επισκεψη Σαμαρα στη Καλαματα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το Σάββατο υπάρχει σχέδιο και ετοιμάζεται προβοκάτσια με επεισόδια από αντιεξουσιαστές αλλά και ομάδα αριστερών που πρόσκεινται σε γνωστό πολιτικό χώρο στην εγκαινίαση των έργων του περιμετρικού Καλαμάτας με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Μάκη Βορίδη.
Η πληροφορία αυτή έχει φτάσει και στα αυτιά των οπαδών της Ν.Δ και των πολλών φίλων του Μεσσήνιου προέδρου της Ν.Δ που δηλώνουν ότι αν τολμήσουν κάτι τέτοιο κάποιοι θα γίνει πόλεμος... στην Καλαμάτα.
Πάντως τόσο η αστυνομία αλλά και η δημοτική αρχή είναι σε επιφυλακή για να προλάβουν οτιδήποτε που θα αμαυρώσει αυτό το γεγονός στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα που περιμένει αυτό το έργο πώς και πώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.