A.O.K. : Προχωρα ο σχεδιασμος,κοσμος παει και ερχεται!

Θ.Ντουγερογλου
Μετα πλεον και την παραμονη και για τη φετινη χρονια στο τιμονι της τεχνικης ηγεσιας του Παναγιωτη Παναγοπουλου η ομαδα προχωρα σε κινησεις ενισχυσης για να διατηρησει σε υψηλα επιπεδα το αξιομαχο συνολο που παρουσιασε περυσι.Εδω πρεπει να αναφερθει οτι στο τεχνικο επιτελειο θα παραμεινει και ο προπονητης τερματοφυλακων Δ.Σπυρακης.
Ετσι λοιπον η Κυπαρισσια εχει ενισχυθει ηδη στη θεση του τερματοφυλακα με μια πολυ σημαντικη προσθηκη αφου ο 27χρονος Θεοδωρος Ντουγερογλου ενταχθηκε στο δυναμικο της.
Ο Ντουγέρογλου είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1985 και τις αγωνιστικές περιόδους 2004-2005 και 2005-2006 ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, όταν στο λιμάνι προπονητής ήταν ο Νορβηγός Τρόντ Σόλιντ. Επόμενοι σταθμοί
στην καριέρα του μέχρι να έρθει στην Κυπαρισσια ήταν ο Νηρέας Πάρου, Εθνικός Ασσιάς Κύπρου, Κεραυνός Κερατέας,Καλαμάτα και Ζακυνθος.
Ακομη ανανεωσε για μια ακομη χρονια ο Γαργαρωνης ενω ο Σπυρος Μαργαρωνης αποτελει παρελθον και ηδη εχει υπογραψει στο Χαβαρι της Ηλειας.
Επανερχεται στις ταξεις της ομαδας ο Στεφανος Ανδρουτσης και συναμα μια μεταγραφη ακομη που η διοικηση προσδοκα πολλα ειναι ο μεσοεπιθετικος Θ.Δασκαλακης που εχει αγωνιστει στο παρελθον με τα χρωματα της Ερανης ενω στο στοχαστρο ειναι ηδη καποια ονοματα επιθετικων.
Παρελθον εκτος απο τον Μαργαρωνη που προαναφεραμε αποτελει και ο Αντρε'ι' Κιουτακ οπως και Τζ.Κουρκουμελης οι οποιοι εμειναν ελευθεροι.
Απωλεια σημαντικη σιγουρα αποτελει η αποχωρηση απο την αγωνιστικη δραση του
Γιωργου Λυδιωτη ο οποιος δεν θα αγωνιστει για προσωπικους λογους.
Τελος,προσπαθειες γινονται ωστε ο στρατευμενος Μανδραπηλιας να ειναι οσο περισσοτερο κοντα στην ομαδα εαν ειναι εφικτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.