Δήμος Τριφυλίας - «Μέλια» Τατούλη-Κόλλια στα εγκαίνια του Βιολογικού

«Μέλι» έσταζαν τα χείλη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, για την αγάπη και τη συνεργασία Περιφέρειας - Δήμου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης, με αφορμή και τα εγκαίνια του Βιολογικού Καθαρισμού της Κυπαρισσίας.
Ο κ. Κόλλιας υποδέχθηκε θερμά τον κ. Τατούλη, σημειώνοντας: «Σας υποδεχόμαστε με πολλή αγάπη και διάθεση συνεργασίας». Ακολούθως αναφέρθηκε σε έργα και προβλήματα του Δήμου, όπως ο Βιολογικός των Γαργαλιάνων, τα λιμάνια Μαραθόπολης και Κυπαρισσίας, ο δρόμος Γαργαλιάνων - Φιλιατρών, ο δρόμος Φιλιατρών - Χριστιανούπολης, ενώ ζήτησε την πολιτική στήριξη του περιφερειάρχη για το νοσοκομείο.
Από την πλευρά του, παίρνοντας το λόγο, ο κ. Τατούλης σημείωσε:
«Η συνεργασία με το Δήμο είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο», προσθέτοντας ότι από κοινού δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις προκλήσεις. Τόνισε, δε, πως «το έργο του Βιολογικού που εγκαινιάζεται είναι έργο - παράδειγμα για όλη τη χώρα».
Επισήμανε, επίσης, πως ο Δήμος Τριφυλίας, για την Περιφέρεια, αποτελεί σημείο αναφοράς ενός οργανωμένου Δήμου (!), που συνδυάζει τον πρωτογενή τομέα, το ανθρώπινο δυναμικό, το τουριστικό στοιχείο και την κτηνοτροφία. Αναφέρθηκε και στα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, αλλά και τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για νέα έργα. «Είμαστε δίπλα! Δεν κιοτεύουμε, είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε την Περιφέρεια στο δρόμο της ελπίδας και της ανάπτυξης», τόνισε ο κ. Τατούλης!

Η.Γ.
''ΘΑΡΡΟΣ''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχολιο Kyparissia News Blog:
Πρεπει να γελανε και οι πετρες με τις δηλωσεις του Τατουλη περι ''οργανωμενου Δημου Τριφυλιας και σημειου αναφορας''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.