ΟΓΑ: Καθυστέρηση στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

Καθυστέρηση θα υπάρξει στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του Ο.Γ.Α σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού. Εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες, μέσα στην ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα μας αναμένουν κάθε φορά (δίμηνο) το επίδομα αυτό, θα χρειαστεί να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις 20 Αυγούστου, καθώς η αιτιολογία που συνοδεύει την απόφαση του οργανισμού αναφέρει ότι:
«Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Δ’ διμήνου 2012, λόγω μη ολοκλήρωσης των αναγκαίων διαδικασιών, θα καταβληθούν μετά τις 15 Αυγούστου 2012.» 
Με δεδομένο λοιπόν ότι η αργία της 15ης Αυγούστου είναι Τετάρτη, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο την μετάθεση κάθε εξέλιξης για μετά και το Σαββατοκύριακο καθώς το «πενθήμερο» είναι μια ιδανική ευκαιρία απόδρασης για όλους τους εργαζόμενους, γιατί όχι και για τους εργαζόμενους του Ο.Γ.Α.
Το σχόλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας βρίσκεται αναρτημένο ήδη στην σελίδα του συλλόγου και αναφέρει:
«Μας υποχρέωσαν. Και ΓΙΑΤΙ τις "αναγκαίες διαδικασίες" δεν τις ολοκλήρωναν νωρίτερα, αφού ήξεραν ότι μέχρι τις 10 Αυγούστου πρέπει να καταβληθούν τα επιδόματα; σήμερα που πολλές πολύτεκνες οικογένειες στην κυριολεξία ζουν με αυτό;»
Εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το σχόλιο αυτό καθώς, με το 80% του πληθυσμού να λαμβάνει χρεωστικά εκκαθαριστικά και το «χαράτσι» της ΔΕΗ να βρίσκεται στην διαδικασία της τύπωσης, κάθε ευρώ είναι σημαντικό για κάθε οικογένεια, πολλώ δε μάλλον, για μια οικογένεια με τρία ή και παραπάνω παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.