Η Τόνια, ο Τζέιμς Μποντ και το ψώνιο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ηθοποιός και θα τη δούμε πολύ σύντομα στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Κρέγκ. Αν και η παρουσία της δεν ξεπερνά τη...μία σκηνή, η νεαρή ηθοποιός αφού φωτογραφήθηκε μίλησε στο περιοδικό STATUS για τη διεθνή καριέρα και για την ανάγκη που είχε να φύγει από την Ελλάδα για να διαπρέψει.

«Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να γίνω ηθοποιός, ήθελα να δουλέψω στο εξωτερικό. Αισθανόμουν ότι πνίγομαι εδώ. Δεν σνομπάρω κανέναν. Αλλά με χαλάει που στην Ελλάδα, ακόμη και το μίνιμουμ να κάνεις, σχεδόν τίποτα δηλαδή, μπορείς να γίνεις διάσημος» είπε η νεαρή ηθοποιός.
Η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε και στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα. «Όταν κάνεις τέτοιες ταινίες και δουλεύεις με τέτοιους σκηνοθέτες, πρέπει να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός με τα επόμενα βήματά σου. Όταν βάζεις ένα στόχο στη ζωή σου, δεν πρέπει να κάνεις πισωγυρίσματα. Δεν γύρισα τα δύο πρώτα χρόνια, που τον περισσότερο καιρό ήμουν άνεργη, θα γυρίσω τώρα, που έχω τη δυνατότητα να πάω πιο μακριά...» αναρωτιέται.
Η ηθοποιός αναλύει και το πως κατάφερε να πετύχει στο Λονδίνο. «Χρειάστηκε επίσης να εγκαταλείψω την ελληνική συνήθεια της ασυνέπειας, ότι δεν πειράζει δηλαδή αν αργήσεις σε ένα ραντεβού σου ακόμη και πέντε λεπτά. Πρέπει να είσαι σοβαρός αν θέλεις να σε αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα...»

Από το "Real.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.