Aνακοινωση απο τον Κυνηγετικο Συλλογο Κυπαρισσιας για την κυνηγετικη περιοδο

Με σκοπο να ενημερωσει τους κυνηγους ο Κυνηγετικος Συλλογος Κυπαρισσιας μεσω του προεδρου του κ.Κατσαρελα εξεδωσε την παρακατω ανακοινωση-οδηγια:
«Από τις 20 Αυγούστου ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος για το 2012 -2013 και θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους κυνηγούς ότι επιτρέπεται το κυνήγι στα αποδημητικά μέσα στις ζώνες που έχει ορίσει το Δασαρχείο. Για το κυνήγι του αγριόχοιρου η κυνηγετική περίοδος ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου και λήγει στις
10 Ιανουαρίου 2013 ταυτόχρονα με την λήξη θήρας του λαγού.
Ο επιτρεπόμενος αριθμός θηραμάτων αυξήθηκε από 3 άτομα σε 4 όπως ακριβώς ισχύει και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης ο αριθμός θηραμάτων για την πετροπέρδικα αυξήθηκε από 2 άτομα σε 4 ανά κυνηγό σε κάθε κυνηγετική έξοδο τις ημέρες που επιτρέπεται, και το ίδιο ισχύει και για τον αγριόχοιρο. Οι κυνηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, φορώντας διακριτικό γιλέκο, να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να είναι νόμιμοι, ενώ και οι έλεγχοι της θηροφυλακής έχουν ενταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.