Παιδικη χαρα πλατειας Κυπαρισσιας...μονο χαρα δεν ειναι...[χωρις πολλα λογια]

Μετα απο καταγγελιες γονιων επισκεφθηκαμε την παιδικη χαρα που βρισκεται λιγα μετρα απο την κεντρικη πλατειας της Κυπαρισσιας στο χωρο αναμεσα στην Γεωργικη Ενωση και τον παλιο Ο.Σ.Ε.
Οπως μας ειπαν οι γονεις αλλα και οι γειτονες στη περιοχη ο χωρος εχει μετατραπει σε εστια μολυνσης και ρυπανσης οπου κατα καιρους καταυλιζονται αλλοδαποι,τοξικομανεις,αλκοολικοι.
Σε καμια περιπτωση πλεον δεν ειναι λειτουργικη και μπορει να χαρακτηριστει τουλαχιστον επικινδυνη για την ασφαλεια των παιδιων καθως τα παιχνιδια ειναι κατεστραμμενα ή βρισκονται σε κατασταση υπουλης και απαρατηρητης φθορας,(οπως φθαρμενοι μεντεσεδες στις κουνιες,κομμενα ελασματα στις κατασκευες,περιφραξη τσαλακωμενη απο καποιους που επιχειρησαν να εισελθουν απο την πισω πλευρα του χωρου) αλλα και την υγεια των κατοικων γυρω απο αυτη.
Συνεχιστε στη σελιδα και δειτε το εντυπωσιακο φωτορεπορταζ παρακατω:

(''κλικ'' στις φωτο για μεγεθυνση)











1 σχόλιο:

  1. ποιος να ασχοληθεί με την παιδική χαρά? ο μπέκρος δήμαρχος, οι χρυσαυγίτες αντιδήμαρχοι, το αρπακτικό αντιδήμαρχος, τα ούφο σύμβουλοι? ποιός? Εισαγγελέας υπάρχει στην πόλη? έρημη Κυπαρισσία πού σε καταντήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.