Ικανοποιηση Κολλια για την ομαλη εξελιξη του πανηγυριου.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας για την ομαλή εξέλιξη του πανηγυριού στην Κυπαρισσία, σε ό,τι αφορά την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, τονίζοντας ότι δόθηκε και ένα μήνυμα ότι όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά όταν οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν και λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα.
Όσον αφορά το θρησκευτικό μέρος, επίσης όλα λειτούργησαν άψογα.
Χαρακτηριστικά ο κ. Κόλλιας τόνισε:
«Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την ομαλή διεξαγωγή του ιστορικού πανηγυριού της Αρκαδιάς στην έδρα του δήμου στην Κυπαρισσία. Παρά το γεγονός ότι 1-2 μέρες είχαμε κακοκαιρία, η προσέλευση
ήταν ικανοποιητική και η ευταξία ήταν εμφανής. Επειδή κυκλοφορούσα κάθε μέρα στο πανηγύρι και κόσμο έβλεπα και οι πολίτες -υπέρ των οποίων λειτουργεί το πανηγύρι- εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την ομαλή του διεξαγωγή. Σε αυτό συνέβαλαν ο δήμος και αρμόδιοι υπάλληλοί του.
Επίσης συνέβαλε και η άψογη συνεργασία που είχαμε με τις αστυνομικές υπηρεσίες και δώσαμε ένα μήνυμα από την έδρα του Δήμου Τριφυλίας, ότι τα πάντα μπορούν να εξελίσσονται ομαλά εφόσον οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο, το Σύνταγμα και τις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στους πολίτες.
Από την αρχή έλεγα ότι δεν ανησυχούσα για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο πανηγύρι. Επιβεβαιώθηκε η μη ανησυχία μου. Βέβαια σε αυτό συνέβαλαν όλοι».
Για το θρησκευτικό μέρος της εορτής ανέφερε: «Η θρησκευτική εκδήλωση ήταν άψογη. Μαζί με τον σεβασμιότατο την παραμονή πήγαμε μαζί στον εσπερινό διασχίζοντας τον χώρο του πανηγυριού, κάτι που ικανοποίησε τους πιστούς.
Πρέπει να αισθάνεται ικανοποίηση και ο σεβασμιότατος γιατί φέτος καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και το θρησκευτικό μέρος και το πανηγυριώτικο μέρος της γιορτής να είναι άψογα.
Θέλω να σχολιάσω ότι από πολύ παλιά τα πανηγύρια εξελίσσονται πάντα πέριξ της εκκλησίας που γιόρταζε άρα δεν είναι κάτι που εμποδίζει ή κάτι το πρωτότυπο που συμβαίνει στην Κυπαρισσία αρκεί να μην παρεμποδίζεται και να μην προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των συμπολιτών.
Φέτος η περιφορά του Σταυρού μέσα από το πανηγύρι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με άλλες χρονιές».

Κ. Μπ.
Απο την ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''


2 σχόλια:

  1. για τα πανηγυρια ειναι ο Κολλιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΕΡΑ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΞΥΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΘΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΟΜΑΛΑ, Η' ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ Η΄ΕΙΝΑΙ ''ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.