Διεκδικει τα οφειλομενα δημοτικα τελη ο Δημος Τριφυλιας - δηλωση Κολλια για τον ''Καλλικρατη''

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Δήμου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κώστα Κόλλια, των Αντιδημάρχων οικονομικών Γεωργίου Σαμπαζιώτη και διοικητικών Στάθη Ανδρινόπουλου, της εντεταλμένης Συμβούλου Μαρίας Πανουσοπούλου και αρμοδίων Υπαλλήλων του Δήμου με θέμα την εντατικοποίηση της διαδικασίας είσπραξης των οφειλών προς το Δήμο.
Όπως είχε τονίσει ο Δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο οι πραγματικές ανάγκες του Δήμου αλλά και λόγοι ισονομίας και δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών επιβάλουν σε όλους την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων αξιοποιώντας
και τις δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους. Ο Δήμος κατανοώντας την οικονομική συγκυρία δεν έχει ακολουθήσει «φορομπηχτική» πολιτική, είναι όμως υποχρεωμένος να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλομένων με κάθε νόμιμο μέσο.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατά Δημοτική Ενότητα ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών του Δήμου μας.

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην μη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου του χωροταξικού ζητήματος του «Καλλικρατικού» δήμου ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κωνσταντίνος Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
''1) Η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι Όργανο Διοίκησης του Δήμου δε συντάσσεται σύμφωνα με τη δημοσιογραφική ατζέντα αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου.
2) Όπως έχει ήδη δηλωθεί οι συζητήσεις που γίνονται για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον «Καλλικρατικό» Δήμο και για το χωροταξικό είναι κατανοητές, οι δε προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων θα επισυναφθούν στην απάντηση του Δημάρχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, όπως του έχει ζητηθεί.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.