Πανω απο 2.000.000 ευρω διεκδικει ο Δημος.Αγωγες σε ιδιωτες και εταιριες.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δημου Τριφυλιας ανέθεσε σε δικηγόρους την δικαστική διεκδίκηση ποσών οφειλετών ιδιωτων επαγγελματιων αλλα και Ε.Π.Ε,Α.Ε.
Πιο συγκεκριμενα ο Δημος διεκδικει περιπου 150.000 ευρω για το Τουριστικο Περιπτερο Κυπαρισσίας από την εταιρία Γεώργιος Δέδες Ε.Π.Ε. για την οποία οφειλη προηγουμενως υπήρξε διακανονισμός,το ποσο ομως δεν τακτοποιήθηκε με αποτέλεσμα το χρεος σταδιακα να αυξανεται και ετσι την υποθεση ανελαβε η δικηγόρος κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου.
Αντιστοιχες ενεργειες εχουν προχωρησει και για τους Γαργαλιανους, στην Χρυσή Ακτή για την οποία υπάρχουν οφειλές 66.306 ευρώ με δικηγόρο τον Π.Αγγελόπουλο.
Τεραστιο ποσο οφειλης ομως το οποιο εχει κλονισει τα εσοδα του Δημου αφορα την εταιρία Ιωάννη Χαλαζωνίτη και Λατομεία Χαλαζωνίτη
που άλλαξε επωνυμία με το συνολικό χρέος να ξεπερνα τις 800.000 ευρώ από τις λειτουργιες των 2 εταιριών οπου για την υποθεση δικηγόρος ορίστηκε ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος.Η εν λογω οφειλη φαινεται απο τους οικονομικους ελεγχους οτι ειναι συγκεντρωση οφειλων πολλων ετων.
Σχετικα με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για την οποία υπηρξε εκτεταμενη συζητηση στο πρόσφατο Δ.Σ. Τριφυλίας αφου η οφειλη αφορά το τέλος πολεοδόμησης που αποδίδεται στον Δημο ορίστηκε δικηγόρος ο Τρύφωνας Λαμπούσης προκειμενου να διεκδικησει χρεος πανω απο 1.000.000 ευρώ.
Τελος,ορίστηκε δικηγόρος για την καντίνα του Σουρέτη Δημητρίου την οποια εκλεισε ο Δημος μετα απο διαμαχη των 2 πλευρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.