Συνεχεια...και τελος, στο ''επεισοδιο Σταματοπουλου''...

Σε σχεση με το προχθεσινο μας αρθρο που αφορουσε τον Α.Ο.Κ. και τις δηλωσεις του αρχηγου της ομαδας Σακη Σταματοπουλου τις οποιες οπως ηδη εχουμε πληροφορηθει αρνειται εντονως και διαρκως οτι εχει κανει,ενω ταυτοχρονα υποστηριζει οτι ουδεποτε εχει αναφερθει σε αντιστοιχο θεμα και επειδη ο χειρισμος αυτος απο τη πλευρα του θιγει αμεσα την φερεγγυοτητα του Kyparissia News Blog στους αναγνωστες του,επειδη η Κυπαρισσια πρεπει να ξερει την αληθεια αλλα και ο καθενας να αναλαμβανει πληρως τις ευθυνες των αποψεων του χωρις πισωγυρισματα (και ειδικα κατηγορωντας αλλους) σας παραθετουμε το επιμαχο κειμενο της ηλεκτρονικης συνομιλιας σε γνωστο μεσο κοινωνικης δικτυωσης οπου  ο ποδοσφαιριστης του Α.Ο.Κ. αναφερει οτι εχουμε ηδη γραψει.
(Κατι που δεν θεωρουμε ιδιαιτερως δεοντολογικο ομολογουμε,αλλα δεν ευθυνομαστε εμεις για αυτη την εξελιξη)
Η κριση δικη σας...



7 σχόλια:

  1. ΨΕΥΤΗΣ.ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ....ΕΑΝ ΕΙΠΕ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕ.ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΟΚΑΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΞΕΝΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΚΟΙΣΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ,ΦΑΓΗΤΑ,Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Κ ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σημαιες ειναι πιο σημαντικες απο τους ανθρωπους που τις κρατανε οπως κ οι ιδεες ειναι πιο σημαντικες απο τους ανθρωπους που τις αρθρωνουν.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ εαν αισθανεσαι οτι ειπες την αληθεια τοτε συνεχισε μην παρεις τιποτα πισω απο αυτα που ειπες.Ο αγνος κυπαρισσιωτης φιλαθλος ειναι μαζι σου.Δεν ειναι ουτε με καποια διοικηση ουτε με καποιον που εμπλεκεται στην ομαδα(περιστασιακα για προσωπικους σκοπους βλεπε Κακκουτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ομως ειναι πραγματικοτητα αυτα που λεει ο κυριος Σταματοπουλος........Αοκαραααααα ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή η συνέντευξη έγινε μέσο Facebook . Αυτό κατάλαβα. Όχι πολύ επαγγελματικό(γνώμη μου). Και γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία πριν από ο όνομα Σταματόπουλος? Και πως ξέρουμε πως τα έγραψε ο Σταματόπουλος και όχι κάποιος φίλος ?
    Προς τον φίλο Blogger ας χρησιμοποιήσει καλύτερες μεθόδους στο μέλλον και μη προσπαθεί απλά να ανεβάσει τα νούμερα του Blog με θέματα "κίτρινου τύπου" που δε μας ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουμε στην εποχη του διαδικτυου,οπου τα social media οπως facebook,twitter κλπ διακινουν την πληροφορια και το μηνυμα ταχυτατα...συμβαινει παντου γυρω σας οπου πολιτικοι,καλλιτεχνες,αθλητες και γενικοτερα δημοσια και μη προσωπα το χρησιμοποιουν.
      Αρκει να το παρατηρησετε.
      Οσο για το αληθες της συνομιλιας,σας το επιβεβαιωνει ο ιδιος ο κ.Σταματοπουλος στην τελευταια σημερινη δηλωση του.(Η οποια αν σας καλυπτει αυτο,εγινε τηλεφωνικως).
      Ευχαριστουμε.

      Διαγραφή
  6. μαζεψε τα και Σήκω και φύγε, γελάει Ακόμα και ο λεκαντης μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.