Οι Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Εμπορικου Συλλογου Κυπαρισσιας.

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας εν’ όψει των Χριστουγέννων σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας αλλά και τα σχολεία της πόλης μας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί αυτό τον καιρό στην περιοχή και γενικότερα στη χώρα, η οποία αναμφισβήτητα έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή ζωή του καθενός, προτίθεται τα υλοποιήσει αρκετές χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς σε τέτοιες περιόδους το χαμόγελο, η χαρά και η ελπίδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείψουν.
Οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αγορά της πόλης αλλά και στο χώρο των καταστημάτων ξεκινώντας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου με το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο τρίγωνο της αγοράς ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν μουσικά δρώμενα.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας και οι χορωδίες των σχολείων της πόλης μας με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας.
Επιθυμία του Συλλόγου είναι
να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της Κυπαρισσίας.
Να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου και να τον κάνει να ξεχαστεί έστω και για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα επιδιώκει να τονώσει την αγορά, η οποία βιώνει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.