Xριστουγεννα με τον νεο δρομο η Μεσσηνια!

Χριστουγεννα θα γιορτασουν οι Μεσσηνιοι ταξιδευοντας στο νεο δρομο ο οποιος συμφωνα με πληροφοριες θα παραδοθει στις 24 Δεκεμβριου,αφου το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την συμπληρωματική σύμβαση ξεκαθαριζοντας το τοπιο για την παράδοση και του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει την Τρίπολη με την Καλαμάτα και έτσι το κομμάτι Παραδείσια Τσακώνα θα δοθεί οριστικά στην κυκλοφορία.
Μετά από χρόνια καθυστερήσεων,σεναρια επι σεναριων και αγωνιας οσο και εκνευρισμου από τους Μεσσηνίους ο δρόμος δίνεται στους οδηγούς και αυτόματα και μια τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη του νομού μας οπου πλεον η προσβαση ειναι ευκολοτερη και ταχυτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.