Αναστολη λειτουργιας στα Δημοσια ΚΤΕΟ Πελοποννησου


Από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι σε εφαρμογή της υπ’ αρ. 274/14/3-1-2013 (ΒΕΦΙ1-ΨΚΛ) εγκυκλίου της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και σύμφωνα με το Ν. 4070/2012, άρθρο 185, παρ. 11 (ΦΕΚ Α΄ 82), τα Δημόσια ΚΤΕΟ που λειτουργούν στις
Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας αναστέλλουν προσωρινά τη διενέργεια Τεχνικών Ελέγχων και την έκδοση Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε το κοινο μπορει να απευθυνθει στις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών και τα ΚΤΕΟ των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.