Μόνο που δε «βούτηξε» ο Κόλλιας το σύμβουλο του Στουρνάρα!


Του Η.Γιαννόπουλου από το ''ΘΑΡΡΟΣ''

Σε τεταμένο κλίμα έγινε η συνάντηση των Τριφύλιων με τον υφυπουργό Οικονομικών και το σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών χθες το μεσημέρι στην Αθήνα.
Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές από τη σκληρή και άκαμπτη στάση του συνεργάτη - συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος, εκτός από ανένδοτος, ήταν και προκλητικός. Στο τσακ τη γλίτωσε από το να
τον «βουτήξει» ο Κόλλιας, όπως έμαθα!

Οργή και αγανάκτηση για νοσοκομείο και εφορία στην Τριφυλία! 
Αυτό που συμβαίνει στην Τριφυλία, με
την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου, για τις κυβερνητικές αποφάσεις που υποβαθμίζουν το νοσοκομείο και καταργούν την Εφορία Κυπαρισσίας, δεν έχει προηγούμενο, ασχέτως αν δεν εκφράζεται με κλείσιμο δρόμων - για την ώρα - και άλλες ακραίες μορφές αντίδρασης!
«Μη μας θεωρούν χαχόλους, θα πάρουν την απάντησή τους, στην ώρα της, και θα τρέχουν να κρυφτούν», έλεγε προχθές ηλικιωμένος έξω από την εφορία!
Τι να μας πουν; «Έχουν μούτρα να έρθουν στην Τριφυλία; Τι να μας πουν οι βουλευτές; Ότι λέγανε να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο και να μην κλείσει η εφορία, αλλά δεν τους ακούνε στην κυβέρνηση οι υπουργοί; Άμα δεν τους ακούν και τίποτα δεν τους περνάει, τι τους θέλουμε;», λένε για τους βουλευτές στην Τριφυλία, ενώ για τη Δημοτική Αρχή σημειώνουν: «Δε νοιάστηκαν γιατί είναι κομματικά στελέχη της Ν.Δ.!»...

3 σχόλια:

  1. Γιατί τα άφησαν όλα τελευταία στιγμή? Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση για κινητοποίηση όλων μας από όλη την Ελλάδα?? Τώρα που οι αποφάσεις είναι τελικές τι μπορούμε να κάνουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΑ!Τα εχουμε ξαναπει ο Κολλιας ειναι καλος για κανα τσιπουρο στο καφενειο και για παρεουλα με ουζακι στον Αγρίλη το καλοκαίρι, όχι για δήμαρχος. ¨οσο για τα τσαμπουκαλίκια μάλλον δεν περνάνε πέρα απο το καλό νερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΘΥΜΟΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.