Μικροί διαρρήκτες τρύπωσαν σε σπίτι στην Κυπαρισσία

Με περισσή θρασύτητα δύο νεαροί διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. Οι δύο μικροκαμωμένοι και πολύ νεαροί κλέφτες, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη σκάλα, κατάφεραν να σκαρφαλώσουν μέχρι το παράθυρο της ισόγειας κατοικίας στην
Ανω Πόλη Κυπαρισσίας. 
Παραβιάζοντας το παράθυρο, το παντζούρι του οποίου ήταν ανοιχτό, κατάφεραν να μπουν στο χώρο του σαλονιού, παρά το γεγονός ότι στον διπλανό χώρο της κουζίνας βρισκόταν το ζευγάρι ιδιοκτητών του σπιτιού.
Οταν ο άντρας πήγε κάποια στιγμή προς το μέρος του σαλονιού, είδε τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι του -τα οποία σύμφωνα με τις περιγραφές του ήταν μικροκαμωμένα και πολύ νεαρής ηλικίας, ίσως και παιδιά- να το βάζουν στα πόδια και να εξαφανίζονται από το ανοιχτό παράθυρο απ' όπου είχαν μπει.
Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχαν προλάβει να του κλέψουν 1.300 ευρώ, μια χρυσή λίρα, κοσμήματα και ένα παλιό όπλο αντίκα.

Του Κώστα Μπούρα από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.