Ήττα του Α.Ο.Κ στην "μητέρα των μαχών", με σκορ 1-0

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε νωρίτερα ο Α.Ο.Κ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από τον πρωτοπόρο. Οι ποδοσφαιριστές του Παναγόπουλου δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι θετικό από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση η οποία ίσως και να «έβγαλε» πρωταθλητή.
Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς οι δύο ομάδες «μοίρασαν» το παιχνίδι και έδειχναν ισοδύναμες.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο αλλά όπως συμβαίνει στα αμφίρροπα ντέρμπι, αυτός που θα βάλει πρώτος γκολ θα πάρει και τους τρείς βαθμούς.
Η «ψαλίδα» της κορυφής άνοιξε κι άλλο πλέον και τα πράγματα για τους Κυπαρίσσιους δυσκολεύουν, σε ότι αφορά το θέμα τίτλο πάντα.
Η ομάδα της Καλαμάτας «έφυγε» με 12 βαθμούς από τον δεύτερο Α.Ο.Κ και με 10 αγωνιστικές να απομένουν για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, δεδομένης και της εικόνας που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα (μόνο μια ήττα μέχρι τώρα), φαίνεται να «καθαρίζει το θέμα τίτλος.
Όσο για τους κυανόλευκους, δυστυχώς έδειξαν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα καθώς και φέτος σε παιχνίδια που υπολογίζονται ως τρίποντα (αν και τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο), η έλλειψη συγκέντρωσης ίσως και η έλλειψη τύχης, στέρησαν πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα που στον τελικό λογαριασμό είναι αυτοί που λείπουν.
Ωστόσο με το πρωτάθλημα ακόμα μαθηματικά να μην έχει κριθεί, η ομάδα της Κυπαρισσίας οφείλει να αντιμετωπίσει  τα εναπομείναντα παιχνίδια ως «τελικούς» συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα τρίποντα μπορεί και στο τέλος να κάνει ταμείο.



1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΥΓ.ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.