Σκληρη απαντηση της ΝΔ Κυπαρισσιας σε δημοσιευμα: ''Λασπολογια και κιτρινο''

Σκληρη ανακοινωση εξεδωσε πριν απο λιγο η Τ.Ο. Ν.Δ Κυπαρισσιας απαντωντας ετσι σε δημοσιευμα του ιστολογιου ''Καθαρη Τριφυλια'' το οποιο επιτιθετο στα ''γαλαζια'' στελεχη της τοπικης αφηνοντας σαφη υπονοουμενα για ''μαχαιρωματα'' και διαφθορα οσο και συνδεση με την κομματικη και κυβερνητικη γραμμη με σκοπο ιδια συμφεροντα.
Συγκεκριμενα η ανακοινωση ειναι η ακολουθη:

Τη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου είχαμε τη χαρά και τιμή στη κομματική εκδήλωση της κοπής της πίτας,της Τοπικής μας να παραβρεθεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Ευρ.Στυλιανίδης,Μεσσήνιοι Βουλευτές,πολιτικά και
κοινωνικά στελέχη αλλά και πλήθος πολιτών οι οποίοι στηρίζουν το όραμα και τη προσπάθεια του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και της τρικομματικής και υπερβατικής κυβέρνησης του,που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να αποτραβήξει τη πατρίδα μας απο το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Με έκπληξη την επόμενη ημέρα διαβάσαμε στο διαδίκτυο ένα απίστευτο λιβελογράφημα και λασπολόγο κείμενο και μάλιστα με ιδιαίτερη λύπη σε ιστολόγιο της Κυπαρισσίας το οποίο επιτίθεται χωρίς υπόβαθρο και στοιχεία,’’πονηρά ανώνυμα’’ αλλά κυρίως ανήθικα.http://katharitrifilia.blogspot.com/2013/02/blog-post_16.html#more
Θα δεχόμασταν και σεβόμασταν όποια διαφορετική άποψη εκφραζεται απο όλους τους χώρους της πολιτικής ζωής -άλλωστε είναι θεμελιώδες ιδεώδες της Δημοκρατίας.
Κείμενα όμως τα οποία έχουν ‘’κίτρινο’’ χρώμα και σαθρή υφή,προερχόμενα από πολιτικούς χώρους οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν αποθεώσει τη δημαγωγία,το λα’ι’κισμό,έχουν πιστοποιήσει μετά απο γεγονότα τα ψεύδη τους τα οποία καταπίπτουν το ένα μετά το άλλο, δεν είναι ανεκτά.
Στη Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κυπαρισσίας υπάρχουν στελέχη παλαιά που συνδράμουν με την εμπειρία τους αλλα και απορροφούν κραδάσμους,όσο και νέα,ενεργά,δραστήρια με διάθεση και σκοπό να προσφέρουν,όσο και να δώσουν τις ταχύτητες της εποχής,σε δράσεις που απαιτούνται καθώς ούτε λεπτό δεν πρέπει να χάνεται σε μια Ελλάδα που επιβάλλεται να αλλάξει, σε μια Ευρώπη που μετασχηματίζεται καθημερινά σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο.
Και όλα αυτά με συνεργασία και σύμπνοια παρά τις όποιες διαφορετικότητες που θεμιτό και υγιές είναι να υπάρχουν και σίγουρα ‘’μαχαιρώματα’’ δεν αποτελούν.
Στελέχη αλλων κομμάτων που κρύβονται πίσω απο τέτοια κείμενα και αήθεις επιθέσεις είναι γνωστά στον κόσμο της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης Τριφυλίας και οι σκοποί τους είναι γνωστοί.
Η ‘’ανεξαρτησία’’ η οποία θέλουν να υποστηρίζουν οτι πρεσβεύουν αυτά και ο πολιτικός τους φορέας, θεωρούν οτι τους δίνει τη δυνατότητα να λασπολόγουν και να λα’ι’κίζουν καθώς η θέση ευθύνης όσο και σταθερή και με προοπτική πολιτική του Α.Σαμαρά και της ΝΔ, δεν είναι κάτι που τους αφορά...άλλωστε ο ρόλος της Αντιπολίτευσης (ουτε καν της Αξιωματικής) τους δίνει άλλο ‘’αέρα’’.
Όσο για τα πρόσωπα τα οποία επιχείρησε το άρθρο να λασπώσει...μάταιη η προσπάθεια....
Ηδη το βιογραφικό τους,η ποιότητά τους,το ήθος και η επιχειρηματική-επαγγελματική αλλα και πολιτική τους δράση είναι γνωστή στη Μεσσηνία και διόλου τυχαία η αποδοχή τους απο τη Κοινωνία.
Οσοι απλά προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτικό ‘’στίγμα’’ ας το κάνουν επώνυμα και με πράξεις...όχι με σύνθεση νερού και χώματος.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

10 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΙΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΟΥΝ 20 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΣΑΕΙ ΣΤΕΛΕΦΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΡΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oπως εχουμε ηδη αναφερει στους κανονες αναρτησης σχολιων δεν συνηθιζουμε να αντιπαρατιθεμεθα με τους αναγνωστες.Κατ'εξαιρεση ομως σας απαντουμε οτι:
      1.H παρουσα αναρτηση αποτελει Δελτιο Τυπου και οπως ειδαμε απο τους παραληπτες οι οποιοι ειναι πολλοι φανταζομαστε οτι θα δημοσιευθει και σε αλλα τοπικα ΜΜΕ και Ιστολογια.
      2.Το αρθρο του ''ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ΄΄ στο οποιο απαντα η Τ.Ο. μπορειτε να το διαβασετε ως link αφου οι συντακτες του Δελτιου Τυπου το αναφερουν στην ανακοινωση τους.Εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να αναδημοσιευουμε οτι αλλοι αναρτουν και για να ειμαστε ειλικρινεις δεν ειχε υποπεσει καν στην αντιληψη μας η δημοσιευση του ''ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ''.
      3.Σε καμια περιπτωση δεν τοποθετηθηκαμε ουτε εκφρασαμε αποψη.Ως εισαγωγη,περιγραφουμε το περιεχομενο της ανακοινωσης και εν συνεχεια τη δημοσιευουμε αυτουσια.
      4.Οπως ειδατε και η δικη σας αποψη δημοσιευθηκε.

      Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας.

      Διαγραφή
  2. Ειναι γνωστο το βιογραφικο η πιοτητα και η επιχειρηματικη - επαγγελματικη κ πολιτικη τους δραση γι αυτο και ο κοσμοσ τους φτυνει στα μουτρα και καναν πολιτικη εκδηλωση με 100 ατομα στη Κυπαρισσια. Έχουνε και μουτρα να μιλανε απο πανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ WIND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μαζ'εψουν οι ΑΝ.ΕΛ. όσους έφερε η ΤΟΠΙΚΗ και μετά μιλάνε.Ο κάθε τελειώμενος πολιτικά έχει άποψη και υβρίζη ανώνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ 100.ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΕ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ.ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; MEION 2;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος κρίνει και έχει άποψη,πολλοί έχουν το μικρόβιο της πολιτικής μέσα τους χωρίς βέβαια ήθος πολιτικής.Το είδαμε κύριοι στις προηγούμενες εκλογές.Πολλοί τυχάρπαστοι υποψήφιοι για βουλευτές που ούτε τον δικό τους δεν ήβραν μέσα,κατηγορούν πρόσωπα που δίνουν τα πάντα για τον κόσμο της Κυπαρισσίας. Λάσπη δεν θα ρίξετε κύριοι σε αυτούς που έχουν ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στοχοποιείται κύριοι (φτου κακα) πρόσωπο, κόμμα και επιχείρηση γιατι είστε κομπλεξικοί. Όποιος δε συντάσσεται με τις απόψεις της ΝΔ του Σαμαρά και δεν κάνει κωλοτούμπες και δεν κοροιδεύει τον κόσμο που τον έχετε εκτελέσει πολιτικά κοινωνικά οικονομικά και ηθικά, είναι κακός και τον βρίζετε; Όταν τον γλείφατε στις δημοτικές εκλογές και στις άλλες εκλογές ήταν καλός; Έρχονται κι άλλες εκλογές και τότε θα σας κοπεί η μάσα και η ψευτομαγκιά. Κρυμμένοι είστε, δεν βγαίνετε στην κοινωνία γιατι ο κόσμος σας έχει μάθει και σας έχει σιχαθεί, λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΤΑ ΕΣΕ? ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ.ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.ΔΕΚΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  8. Λοιπόν εκτος απο τον Διαμαντόπουλο, που είναι ενας επιχειρηματίας που αναδείχθηκε απο ΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ και έχει προσφέρει και δουλεία σε κόσμο και χρήμα στην πόλη σε πολλά επίπεδα(Beach Volley, ΑΟΚ)όποτε του έχει ζητηθεί και κανα δύο ακόμα, όλοι οι άλλοι στην ΝΟΔΕ η ΟΝΝΕΔ είναι για κλωτσίες. Κρατικοδίαιτοι εργολάβοι, διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αποτυχημένοι νομάρχες και δήμαρχοι χωρίς έργο έδωσαν το παρόν
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.