Συναντηση Αντιπεριφερειαρχη με τον νεο Δκτη της Πυροσβεστικης Καλαματας

Εχθες, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά στο γραφείο του, ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας κ. Κυριάκος Κυριακουλέας .
Στη  συνάντηση, που έγινε σε
ιδιαίτερα θετικό κλίμα, o Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Τόνισε δε τη βεβαιότητά του για την απρόσκοπτη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντές.
Επιπλέον, ανταλλάχτηκαν απόψεις για θέματα αντιπυρικής προστασίας και συνεργασίας τους εν όψει της θερινής περιόδου, με στόχο πάντα τον άριστο σχεδιασμό δράσεων και την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.