Ένα μήνα μετά το «λουκέτο» στη ΔΟΥ υπολειτουργεί το ΓΕΦ Κυπαρισσίας…

Χωρίς τηλεφωνική σύνδεση και δίχως ηλεκτρονικό εξοπλισμό παραμένει ένα μήνα μετά το «λουκέτο» στη ΔΟΥ το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κυπαρισσίας, που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου, δίπλα στο ΚΕΠ.
Δύο είναι οι υπάλληλοι που το στελεχώνουν και οι οποίοι χειρόγραφα δέχονται αιτήσεις και προσπαθούν, όσο αυτό γίνεται, να εξυπηρετούν τον κόσμο.
Ωστόσο, για την πλειονότητα των υποθέσεων και υποχρεώσεών τους, οι πολίτες αναγκάζονται να πηγαίνουν στη ΔΟΥ Καλαμάτας, κάτι που κοστίζει ακριβά σε χρήμα, χρόνο και, βεβαίως, ταλαιπωρία.
Τα Γ.Ε.Φ. σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, που είχε ανακοινωθεί πως θα λειτουργήσουν, ακόμη ετοιμάζονται, όπως πληροφορήθηκα…

Η.Γ. από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.