Στην πλατεία των Φιλιατρών χθες τα τρακτέρ…

Σε ετοιμότητα για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και κλείσιμο δρόμων, βρίσκονται οι αγρότες των Φιλιατρών, οι οποίοι χθες το απόγευμα παρέταξαν τα τρακτέρ με τις μαύρες σημαίες στην κεντρική πλατεία της πόλης!
Οι αγρότες των Φιλιατρών, το Σάββατο και την Κυριακή, έβγαλαν τα τρακτέρ στην
εθνική οδό, στη βόρεια είσοδο των Φιλιατρών, και τα παρέταξαν εκατέρωθεν του δρόμου, όπως είχαν αποφασίσει σε ανοιχτή συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα των κινητοποιήσεών τους, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με στόχο, παράλληλα, να κάνουν ευρύτερα γνωστά τα αιτήματα του αγώνα τους, καθώς το Σαββατοκύριακο στα Φιλιατρά συνέρρευσαν χιλιάδες επισκέπτες για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους. Μάλιστα, είπαν, και το έκαναν πράξη, πως η κινητοποίηση και η διαμαρτυρία τους δε θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της πόλης, του πανηγυριού και τη θρησκευτική γιορτή!
Χθες, στο πλαίσιο των αποφάσεών τους, συγκέντρωσαν και παρέταξαν τα τρακτέρ στην πλατεία και, όπως είπε στο «Θ» ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, «συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και παραμένουμε σε ετοιμότητα, σε συνεργασία με το Συντονιστικό και άλλα μπλόκα σε όλη τη χώρα, για να κλιμακώσουμε τον αγώνα. Φέραμε τα τρακτέρ στην πλατεία των Φιλιατρών και είμαστε σε ετοιμότητα και για άλλες κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείεται το κλείσιμο δρόμων. Θα πάρουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων…». Εν συνεχεία, κατέκρινε τους βουλευτές Γιάννη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σαμπαζιώτη που την Κυριακή, δε σταμάτησαν στην είσοδο των Φιλιατρών, λέγοντας: «Πέρασαν και δε σταμάτησαν οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές Μεσσηνίας. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση μας ήξεραν και τώρα δε μας ξέρουν;».

Του Ηλία Γιαννόπουλου 
απο το ''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.