62χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Γαργαλιανους

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Γαργαλιάνους, και μάλιστα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκε 62χρονος το απόγευμα της Κυριακής.
Ο άτυχος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνος του και δεν είχε κοντινούς συγγενείς. Τις τελευταίες μέρες
δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Κάποια στιγμή η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το κλειστό σπίτι κίνησε τις υποψίες των γειτόνων του, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το πτώμα του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού ούτε και κάποια αναστάτωση στο εσωτερικό του. Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, και παράλληλα ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος του θανάτου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως είναι ότι ο 62χρονος πρέπει να ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Κ. Μπ.
''EΛΕΥΘΕΡΙΑ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.