Σε δίκη ο 59χρονος που ξυλοκόπησε θανάσιμα σκυλο στη Κυπαρισσια

Στις 21 Μαΐου 2013 θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ο 59χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της 25ης Μαρτίου, όταν χτυπησε επανειλημμένα στο Ροντάκι της Κυπαρισσίας ένα αδέσποτο με ξύλα και πέτρες επειδή μπήκε στην αυλή του.
Το ζώο μεταφέρθηκε αρχικά σε
κτηνιατρείο από τη  Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας αλλά μετά από μερικές μέρες επανατοποθετήθηκε αφού η κτηνίατρος του Δήμου Τριφυλίας τη βρήκε καλά στην υγεία της.
  Όμως στις 30 Μαρτίου το ζώο τελικά δυστυχως εξέπνευσε, αφού προφανώς τα αρχικά τραύματα υποτιμήθηκαν καθώς όπως έγινε γνωστό στην σκυλίτσα δεν έγιναν εξετάσεις αφού η κτηνίατρος αρκέστηκε στην ψηλάφηση.
  Όπως έγινε γνωστό ο δράστης όταν συνελήφθη ειρωνεύτηκε τους αστυνομικούς λέγοντας ότι νιώθει ντροπή όταν τα σώματα ασφαλείας ασχολούνται με τη σωτηρία ζώων!
Μάλιστα όταν του είπαν να εύχεται το ζώο να μην πεθάνει καθώς αυτό θα επιβαρύνει την ποινή του απάντησε «σιγά μη χαθεί ο σπόρος».

3 σχόλια:

  1. Το πτώμα έχει σταλεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για ιατροδικαστική εξέταση,για να υπάρχει επίσημη απάντηση που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο πως το ζώο,πέθανε λόγω των χτυπημάτων.Σαν απάντηση στις φήμες που θέλουν άρρωστο το ζώο,θα δοθούν στο δικαστήριο ΚΑΙ οι αιμοτολογικές κ βιοχημικές εξετάσεις του,που ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα σε πλακώσουνε με τιποτά ξύλα έσενα θα δούμε άμα χαθεί ο σπόρος η όχι, γελοίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.