Δικαστήριο πτώχευσε τον Βωβό - Ενσταση από την εταιρεία

Eνσταση κατά της απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κήρυξε την «Μπάμπης Βωβός» σε πτώχευση έπειτα από απαίτηση πιστωτή της, υπέβαλε η διοίκηση της εταιρείας.
Απόφαση που εκδόθηκε την Παρασκευή από το Πρωτοδικείο Αθηνών, με αριθ. 329/29.03.2013 κήρυττε
την «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ΑΕ» σε πτώχευση έπειτα από απαίτηση της πιστώτριας εταιρείας «ΚΟΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ».
Από την πλευρά της η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού στην έφεσή της αναφέρει:
«Επειδή η διοίκηση της εταιρείας αναμένει την έκδοση της αποφάσεως επί της αιτήσεώς της για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης, αίτηση η οποία εκδικάστηκε στις 23/01/2013, θα προβεί σε έφεση κατά της υπ' αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως, καθότι, μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της διαδικασίας εξυγίανσης, η πτώχευση δεν θα παράγει έννομα αποτελέσματα.
Η εταιρεία, κατά τη χρήση 2012, έχει προβεί σε πληρωμές, που υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που πιστοποιεί ότι δεν βρίσκεται σε στάδιο παύσης πληρωμών. Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ερήμην της διοίκησης της εταιρείας, λόγω εκκρεμούσης της διαδικασίας του άρθρου 99».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.