Συναντηση Λαμπροπουλου και Σαμπαζιωτη στο ΥΠΕΚΑ με Καλαφατη για το θεμα της Ελαιας

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης συναντήθηκε σήμερα με τους βουλευτές Νομού Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σαμπαζιώτη.
Οι βουλευτές ενημέρωσαν τον Υπουργό για τα ζητήματα του Δήμου Τριφυλίας και παρουσίασαν τις τελευταίες
αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της προστασίας του κόλπου της Κυπαρισσίας.
Η συζήτηση ήταν πολύ χρήσιμη και όλοι συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο το κράτος να συνδυάσει την προστασία του περιβάλλοντος με την ήπια ανάπτυξη, άποψη με την οποία συμφωνεί και η τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παράλληλα τονίστηκε ότι είναι απαραίτητη η θέσπιση ενός νομικού πλαισίου προστασίας στην περιοχή, το οποίο καθυστερεί για πολλά χρόνια αλλά προωθεί πολύ σύντομα το ΥΠΕΚΑ προς θεσμοθέτηση. Κατά τη συζήτηση έγινε ξεκάθαρο ότι πριν την έκδοση υπουργικής απόφασης για την προστασία της περιοχής θα προηγηθεί συνάντηση προκειμένου ο τοπικός Δήμος να εκθέσει τις απόψεις του. 

2 σχόλια:

  1. Από ποιόν ενημερώθηκαν οι βουλευτές απο τον Δήμο ;Απο την πολεοδομία ; Απο τον αντιδήμαρχο; Το λέω διότι μέχρι τώρα δεν ηταν παρόντες σε κανένα ΔΣ του Δήμου Τριφυλίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση, Ο Σαμπαζίωτης είναι αυτος που έχει φωτό στο facebook με την ΟΝΝΕΔ κρατόντας Malboro στο χέρι? Γιατί εαν είναι αυτός πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρό άτομο καμμία σχέση με παλίας κοπής βουλευτες.....ρε ουστ ξυπνήσατε στο παρά 1.
    Ο λΑμπρόπουλος εξαιρείται καθώς έχει κάνει κάποιες αρκετα σοβαρές ερωτήσεις-και κυριολεκτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.