Δεν θα γινει φετος η Γιορτη Καρπουζιου

Ανακοινωση εξεδωσε η Οργανωτικη Επιτροπη Καρπουζιου συμφωνα με την οποια δεν θα πραγματοποιηθει φετος η γιορτη καρπουζιου.
Πιο συγκεκριμενα η ανακοινωση εχει ως εξης:

«Η Οργανωτική Επιτροπή της "Γιορτής Καρπουζιού Μεσσηνίας" στη συνεδρίασή της στις 23-5-2013 αποφάσισε την αναστολή της γιορτής για το 2013.
Στη συνεδρίαση τονίστηκε από όλα τα μέλη ότι το περιεχόμενο της εκδήλωσης πρέπει να εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία και νέες δράσεις ώστε να μην είναι όμοιο με εκείνο των προηγούμενων χρόνων, να εξασφαλίζει μεγάλη επισκεψιμότητα και να ανταποκρίνεται στο στόχο της εκδήλωσης που είναι η προβολή και διαφήμιση του προϊόντος εντός και εκτός Ελλάδος. Από τις προτάσεις που συζητήθηκαν αξιολογήθηκε ότι καμία δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις. Ετσι λοιπόν και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση η οποία εκτός των άλλων δε συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος συμμετοχής σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις, η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής Καρπουζιού αποφάσισε την αναστολή της γιορτής για το 2013». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.