Επενδυση στην Ελαια! Συντομα η αληθεια,αναλυοντας το παρασκηνιο,διαβαζοντας πισω απο τις εντυπωσεις.Αρθρο αποκαλυψη του Kyparissia News Blog.Ερχεται!

Πολλα εχουν γραφτει,πολλα ειπωθει για την επενδυση στην παραλιακη και δασικη περιοχη της Ελαιας...οχι ομως ολα,οχι απο ολους...αποψεις που μαθαμε,ακουσαμε και πουθενα δεν διαβασαμε,πουθενα δεν εκφραστηκαν.Πηγες και πληροφοριες διαφορες και ετεροκλητες συντομα θα ειναι εδω!
-Ποιος ο ρολος τoυ Συλλογου Φιλων Δασους και Παραλιας.
-Ποιος ο σκοπος της ''ΚΟΤΙΝΟΣ'',
ποια τα σχεδια της.
-Γιατι εκριναν ετσι οι Δημοτικοι Συμβουλοι;
-Tι πιστευει ο επιχειρηματικος κοσμος της πολης και κατα ποσο εκφραστηκε επαρκως και ικανοποιητικα απο το επισημο οργανο του;
-Tι θελουν οι οικοδομοι;
-Τι ισχυριζεται ο ''ΑΡΧΕΛΩΝ'';
-Αποτελει περιβαλλοντικο βιασμο η οικοδομηση;
-Eιναι αναπτυξιακος και τουριστικος παραγοντας η επενδυση της ''ΚΟΤΙΝΟΣ΄΄ για την περιοχη;
-Ποιοι θιγονται στη περιοχη και τι θα γινει αν εφαρμοστει ολοκληρωτικα και απολυτα ο Νομος οπως διατεινεται το Υπουργειο; Ποιοι θα υπαναχωρησουν;

Αυτα και αλλα πολλα, πολυ συντομα στο Κyparissia News Blog 

7 σχόλια:

  1. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΙΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ; ΜΑΖΙ Κ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝΕ ΜΑΥΡΙΣΕ. ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε την περιοχη να αναπτυχθει να φαει ψωμακι ο κοσμος ,τωρα τους επιασε προκοπη για το δασος. συλλογος για το ενα συλλογος για το αλλο ημαρτον.αμα αγαπατε το δασος να διωξετε και τους απλυτους που κατασκηνώνουν το καλοκαιρι εκει. αυτοι δεν καταστρεφουν το δασος?εκει να σας δω.Οσο για τους δημαρχαιους τους 20 που ψηφισαν κατα πολυ πολιτικα το ειδαν το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον υπάρχει και ένας σύλλογος που υποστηρίζει την επιβίωση ενός δάσους σε αντίθεση με κάποιους άλλους συλλόγους που δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν τις παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες των μελών του.
    Ο νοών νοείτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις άλλο είναι το δάσος και άλλο πράγμα είναι η ιδιοκτησία του κάθε ανθρώπου. Το δάσος είναι δάσος και παραμένει δάσος. Η ιδιοκτησία είναι ιδιοκτησία και παραμένει ιδιοκτησία. Ξεκολλάτε πια από την πιπίλα του δάσους. Ο σύλλογος για το δάσος είναι οι τασμπατζήδες και μπαταχτσίδες που κάνουνε διακοπές στα χωράφια του άλλου και όχι στο δάσος γιατι απαγορεύεται? Μην τρελαθούμε πια με τα παπατζηλίκια των προστατών του δάσους. Οι κάτοικοι ξέρουνε ποιο είναι το καλό τους και εκφράζονται. Όλοι οι ξενόφερτοι τι ρόλο βαράνε να μας πουνε. Και ο Δράκος τα χουγιατά που τρώει στο χωριό ακούγονται στη Κυπαρισσία κ τη Ζαχάρω κ κάνει τούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ 20 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κουκουλοφόροι αποκαλύπτε! Πληρωμένα τσιράκια είστε. Αρπάζετε το ξεροκόματο στον Αέρα. Οσο για τις βρισιές σας στο Δράκο μόνο κρυμμένοι μπορείτε να τις ψελίζετε! Ανθρωπάκια ! Καλέστετον μια μέρα να σας κάνει σκόνη με τα επιχειρήματά του.Αυλοκώλακες. Το χωριό μας ρε κουκουλοφόροι είναι ενωμένο και ομόφωνο ενάντια στις παρανομίες. Και θα είναι πάντα ενάντια.Εσείς πάντα στο σκοτάδι. Ακόμα ρε θύματα της πιπίλας ο Κύριος Δράκος 3 φορές κέρδισε με μέγάλη πλειοψηφία (57-65% πάντα)την ΝΟΜΑΡΧΙΑ και είναι ακόμα και τώρα η μεγαλύτερη και ποιό αγνή φωνή του τόπου.Γι αυτό τον βρίζετε ΑΝΩΝΥΜΑ δεν μπορείτε στα ίσια .Αλλά αν είναι νόμιμα ολα αυτα γιατί οι υπηρεσίες δεν τα εγκρίνουν ; Αλλα που να καταλάβετε εσείς πληρωμένοι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!!!!Αλλά δεν φταίτε εσείς και το φτωχό σας το μυαλό, το blok φταίει που σας δέχετε .Εκτός και ο ίδιος βάζει και τις βρισιές.Διότι μόνο μονόπλευρα βάζει τις δημοσιεύσεις.Αυλοκώλακες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.