Ανατριχιαστικο! ''ΕΑΜ,ΕΛΑΣ,ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ'' φωναζουν στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ!

Σε ανατριχιαστικα συνθηματα που αναβιωνουν τον εμφυλιο και τον αιματοβαμμενο Μελιγαλα προχωρησαν διαφοροι εργαζομενοι στην ΕΡΤ οι οποιοι προφανως προερχονται απο τον Αριστερο χωρο.Ακουστηκαν τα πραγματικα εντυπωσιακα (ειδικα για τη περισταση και τον χωρο) "Λαέ θυμίσου το χώμα που πατάς, το ελευθέρωσε ο Άρης και ο ΕΑΜ , ΕΛΑΣ"  και ''ΕΑΜ,ΕΛΑΣ,Μελιγαλας!''
Ειναι δεδομενο οτι πλεον εχει χαθει καθε μετρο και ουσιαστικη στοχευση σχετικα με αυτο που αρκετοι επικοινωνουν και ειναι εκδηλες οι πολιτικες προελευσεις των ''αγωνιστων'' της Αγ.Παρασκευης οσο και το που αποσκοπουν.
Θα ειχε ενδιαφερον μια τοποθετηση απο τα κομματα της Αριστερας για το ζητημα και φυσικα και σε τοπικο επιπεδο καθως αφορα γεγονοτα που πληγωσαν τη Μεσσηνια.
Δειτε το βιντεο:

13 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΑΚΗΔΕΣ,ΚΟΥΚΟΥΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΒΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΧΙΤΩΝΑ? ΕΙΔΑΝΕ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εικάζετε απλά χωρίς να είστε βέβαιοι ότι αυτοί που είπαν τα συγκεκριμένα συνθήματα προέρχωνται απο τον αριστερό χώρο γιατί δεν τους ζητάτε καί κομματική ταυτότητα άραγε ? καί δεύτερον λέτε ότι θα είχε ενδιαφέρον μια τοποθέτηση απο τα κόμματα της αριστεράς για το ζήτημα ουσιαστικά δηλαδή , σαν να είσαστε ό εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. , εγκαλείτε τα κόμματα της αριστεράς να τοποθετηθούν ! δεν είδα όμως την ίδια ευαισθησία απο μεριάς σας για τα ακραία σχόλια των χρυσαυγιτών στο θέμα της δημιουργίας της δημοτικής παράταξης που υποστηρίζεται απο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Δήμο Τριφυλλίας ! δύο μέτρα καί δύο σταθμά λοιπόν οπότε ή υποκρισία περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτιματε τη νοημοσύνη του κοσμάκη εσείς οι αριστεροί!!!μηπως ειναι χρυσαυγίτες αυτοί που φωνάζουν τα συνθήματα;;;

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα όσο για την νοημοσύνη του κόσμου άλλο νοήμων άνθρωπος καί άλλο χρυσαυγίτης !!

      Διαγραφή
    3. Στη βλακεία δεν υπάρχει απάντηση(ως προς την απαντηση στην απορία σου)Οταν θα δείτε στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά της ΧΑ,θα λέτε ακόμα αυτές τις εξυπνάδες περί νοημοσύνης εσείς οι πανεξυπνοι οπαδοί του mr Alexis;;;

      Διαγραφή
    4. Ή ημιμάθεια καί ή ανιστορικότητα με την οποία τρέφεται ό κόσμος της χα είναι αυτά που την ενισχύουν , μαζί με την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει , όταν όμως ό κόσμος καταλάβει ότι έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα εύχωμαι να μην είναι αργά ! όσο για τα περί βλακείας ό χαρακτηρισμός επιστρέφεται στον αποστολέα που έτσι καί αλλιώς τον χαρακτηρίζει !

      Διαγραφή
  3. Οι βολεμένοι αριστεροί θυμήθηκαν τους εγκληματίες παππούδες τους.Ξεχνουν όμως οτι το τέλος του συμμοριτοπολέμου τους γράφτηκε στο Γράμμο κ στο Βίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια τα λόγια σου πραγματικά συμβάλλουν στην ιδέα της εθνικής συμφιλιώσης ! ούστ μαντρόσκυλο των 3 στούτζες .

      Διαγραφή
    2. Αριστερούλη το παραμύθι της εθνικής συμφιλίωσης αλλού.Αυτά να τα λες στους δικούς σου όταν τραγουδατε για τον ομοφυλοφιλο ηγέτη σας και σφαγέα του ελληνικού λαού.Κ όπως κατάλαβες δεν ανήκω στην ελαφρό δεξιά γι αυτό αλλού κ τα περί 3στουτζες...Εσύ μήπως είσαι του Φωτάκη κ της Ρεπούση;;;

      Διαγραφή
    3. Είσαι απλά φασίστας άρα μισάνθρωπος καί εγώ είμαι άνθρωπος ελεύθερος ! αυτό τα λέει όλα .

      Διαγραφή
    4. Οπως τα λες αριστερούλη...Δεν φταις εσύ,η φαντασία σου τα φταίει...

      Διαγραφή
  4. Δίκιο έχουν .Ας τελειωνουμε με το παραμυθι της πηγάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ντρέπομαι που ειμαι από την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ,το σχόλιο μου δεν είχε υβριστικό περιεχόμενο.Οι ανωτέρω είναι ανιστόριτοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.