Δημοπρασια για εκμισθωση των παραλιων στο Δημο Τριφυλιας με σκοπο μεσα αναψυχης.

Κατοπιν απόφασης του Δ.Σ. Τριφυλίας για την προκήρυξη θέσεων εκμισθωσης του αιγιαλου για απλη χρηση απο ιδιωτες,θα διεξαχθει για τον σκοπο αυτο,την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική, με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής
στο Μάτι (Χρυσή Άμμος) και στον Λαγκούβαρδο.Στη συνεχεια,την ιδια ημερα και ωρα 09:30 το πρωί, θα διεξαχθεί δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, για εκμίσθωση έκτασης 150 τ.μ. στην θέση Αϊ-Λαγούδη, για εκμίσθωση ομπρελών – ξαπλωστρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.