Ο Ν.Ξυδακης και ο Μ.Γκανας στον Παλιο Νερομυλο στη Κυπαρισσια,στις 20 Ιουλιου

Ο συνθέτης Νίκος Ξυδάκης και ο ποιητής Μιχάλης Γκανάς παρουσιάζουν  στην Κυπαρισσία στον Παλιό Νερόμυλο  μια υπέροχη νέα δουλειά τους. Τα «Γυάλινα Γιάννενα» είναι το νέο ανέκδοτο ακόμη μουσικό έργο του Ν.Ξυδάκη με μελοποιημένα ποιήματα του Μιχ.Γκανά από το ομώνυμο βιβλίο μέχρι την «Άψινθο» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες, εδώ και χρόνια,  μοιράζονται συχνά
σκέψεις και συναισθήματα, ήχους και στίχους - δικούς τους και άλλων - εικόνες και αρώματα ενός ορεσίβιου χώρου και της χωμάτινης χώρας του Νείλου, συνθέτοντας μια άλλη πατρίδα στην καρδιά της Ελλάδας.
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς  θα ακουστούν τραγούδια του Ξυδάκη, πάνω σε ποίηση Ελλήνων ποιητών από την Σαπφώ και τον Βιζυηνό μέχρι τον Γκόνη και τον Καψάλη.
Ο Παλιός Νερόμυλος που βρίσκεται στους Μύλους Κυπαρισσίας, 1,5 χιλιόμετρο μόλις από την Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Πύργου,  αναστηλώθηκε πρόσφατα και  λειτουργεί πάλι αλέθοντας σιτάρι με τον παραδοσιακό τρόπο, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές γεύσεις, αρώματα και προϊόντα της Τριφυλίας.
20 Ιουλίου 2013 9.00 μμ. 
Προπώληση εισιτηρίων στην Κυπαρισσία: Μπαρ Αλγό-ρυθμος, Παλιά πόλη και Κέντρο Τύπου Παρασκευάς Ψιλογαλάνης, δίπλα στη Eurobank. 
Για κρατήσεις, καλέστε στο τηλέφωνο του Παλιού Νερόμυλου 27610-25797 τις ώρες λειτουργίας του: 10.00-14.00 και 18.00-23.00. 
Πληροφορίες στο www.facebook.com/OPaliosNeromylos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.