Εργα συντηρησης και αναβαθμισης στο οδικο δικτυο της Τριφυλιας απο την Περιφερεια

Εργα συντηρησης και βελτιωσης σε εθνικούς κι επαρχιακούς δρόμους της Μεσσηνίας, με στόχο την πιο ασφαλή κυκλοφορία των οχηματων, υλοποιούνται με δύο εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ τα οποια θα διαθεσει
η Περιφερεια Πελοποννησου.
Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Αλευράς που πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία των παρεμβάσεων (στην 7η επαρχιακή και στους δρόμους Τσακώνα - Καλό Νερό και Καλό Νερό - Φιλιατρά), επεσήμανε τα πιο επικίνδυνα σημεία που θα βελτιωθούν με μεριμνα της Περιφερειας.
Αυτά είναι: Μια κατολίσθηση σε στροφή πριν το Στάσιμο. Η στροφή Αρκουδέα στο δρόμο Τσακώνα - Καλό Νερό, μετά το Κοπανάκι, που θα διαπλατυνθεί και θα μειωθεί η καμπύλη και λίγο μετά η στροφή στα "Μπαγλαμαδάκια". Η στροφή της Φαρακλάδας, μεταξύ Τερψιθέας και Φιλιατρών. Φώτα από τις συγκεκριμένες εργολαβίες πρόκειται να μπουν στον κόμβο της Καλλιρρόης και στο Βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.