Εντυπωσιακο θεαμα προσφεραν τα ταχυπλοα στη Κυπαρισσια

Εντυπωσιακο και πλούσιο θέαμα χάρισαν οι συμμετέχοντες στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχυπλοΐας 2013 Personal Watercraft (Jet Ski) που πραγματοποιήθηκε
το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί στη παραλία Αϊ-Λαγούδη στην Κυπαρισσία. Η παραλία κατακλύστηκε από κόσμο για να παρακολουθήσει τους αγώνες που για πρώτη φορά γίνονται στην περιοχή.
Οι συμμετέχοντες από την άλλη φαίνεται να τους ικανοποίησαν απόλυτα αφού με τις υψηλές ταχύτητες και την δεξιοτεχνία τους κατάφερναν να κινούνται στη ειδική διαδρομή που είχε σχηματιστεί.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον  Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» και τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλόων.
Οπως δηλωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Γιώργος Μελάς ήταν αφιερωμένοι στο Σύλλογο «Φλόγα» και την Μάρθα την πρόωρα χαμένη σύζυγο του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.