Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η δεύτερη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2013, στην παραλία του Αι Λαγούδη στην Κυπαρισσία , η οποία «βούλιαξε» από κόσμο.
Μάλιστα οι συμμετοχές φέτος ήταν τόσες πολλές που
ανάγκασε τους διοργανωτές να ξεκινήσουν τους αγώνες από την Παρασκευή το μεσημέρι ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν όλοι οι συμμετέχοντες. Ενώ η αυλαία έπεσε την Κυριακή το απόγευμα με τις ομάδες του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας να καταφέρνουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη αν αναλογιστεί κανείς ότι μετρά μόλις τρία χρόνια αγωνιστικής παρουσίας. Οι κερκίδες στις εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στην παραλία πλημμύρισαν από κόσμο ο οποίος απόλαυσε όμορφο θέαμα από όλες τις ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι συνολικά συμμετείχαν 10 Σύλλογοι με 120 αθλητές και η τετράδα ανδρών της Κυπαρισσίας κατέκτησε την 5η θέση στην γενική κατάταξη έχοντας να συναγωνιστεί πολύ έμπειρες ομάδες με πολύχρονη παρουσία στα πανελλήνια τουρνουά.


eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.