''Σφαγη'' Χρυσομαλλη - Μπελογιαννη για Τατουλη και οχι μονο. [βιντεο]

''Σφαγη'' εγινε στο χθεσινοβραδυνο δελτιο του ΒΕST Καλαματας αναμεσα στον Πολιτευτη της Ν.Δ. κ.Μ.Χρυσομαλλη και τον Διευθυντη του καναλιου κ.Μπελογιαννη με αιτια το σχολιο που ανηρτησε ο πρωτος στη προσωπικη του σελιδα στο facebook περι ''κωλοτουμπας'' του Περιφερειαρχη κ.Τατουλη.
Η κοντρα επεκταθηκε σε θεματα που αφορουν τον τοπικο Τυπο και τις οποιες συμπαθειες ή αντιπαθειες,τη κεντρικη πολιτικη σκηνη,Μαρκοπουλο και Σολδατο και πολλα αλλα.
Δειτε την ενδιαφερουσα συζητηση απο το BEST,που ουκ ολιγες φορες κινηθηκε σε εντονα και σκληρα επιπεδα.                                       
                       

1 σχόλιο:

  1. Ασχημο τρόπο βρήκε ο νεαρός στην πολιτική να προβληθεί. Αν είσαι τόσο εναντίον του Τατούλη Μίλτο διάλεξες τότε λάθος κόμμα γιατί ο περιφερειάρχης πλέον στην Νέα Ελλάδα συγνώμη στη Νέα Δημοκρατία είναι πιο δυνατός από ποτέ γύρισέ το κάνε μια τούμπα τώρα που είναι νωρίς και αν δεν ξέρεις πως ρώτα τον Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.