Και το ονομα αυτης: ''Eλληνικη Δημοσια Τηλεοραση''.Και εκπεμπει ηδη.

Σήμα εκπέμπει η νέα Ελληνικη Δημοσια Τηλεοραση. Στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίστηκε η "ΕΔΤ" η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση η οποία αποτελεί την μεταβατική κατάσταση για τη ΝΕΡΙΤ.
Όπως ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου στον ΑΝΤ1 "αυτό που βλέπετε είναι το μεταβατικό στάδιο".Η κυβέρνηση ήθελε ο μεταβατικός φορέας να ξεκινήσει εκπομπή
από την Τετάρτη, όπως και έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αλλά μόνο το σήμα και μουσική.Το νέο σήμα εμφανίζεται από τις 8 το πρωί στη συχνότητα της παλιάς ΝΕΤ.

Π. Καψής: Στο πρώτο στάδιο θα παίζει ταινίες και ντοκιμαντέρ

"Δοκιμαστικά βγήκαν οι μπάρες" ανέφερε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Π. Καψής στο Mega και πρόσθεσε: "Έχουμε συμφωνία και εκπέμπουμε από ένα στούντιο.Όπως είπε: "Στο πρώτο στάδιο θα παίζει ταινίες και ντοκιμαντέρ και το πρόγραμμα θα είναι από αυτό που έχει αγορασμένο η ΕΡΤ. Θα κάνουμε προκήρυξη για να βάλουμε και δελτία ειδήσεων".

Απολυμένοι ΕΡΤ: ο νέος τίτλος έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ;

Από την πλευρά τους οι απολυμένοι της ΕΡΤ ερωτούν αν ο νέος τίτλος έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ.Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς μας πομπούς κι εκπέμπονται  κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, διευκρίνισε πρώην Διευθυντής Τεχνικών υπηρεσιών ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.