Eντονο κυκλοφοριακο προβλημα στη Τριφυλια

Οι επισκέπτες - παραθεριστές στην περιοχή της Τριφυλίας είναι ήδη αρκετοί και μαζί με αυτούς αναδεικνύονται και προβλήματα λειτουργικότητας στις πόλεις.
Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνοι, κάθε φορά που υπάρχει κόσμος στην περιοχή και δη το καλοκαίρι, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Θα ασχοληθεί, ποτέ, κανένας από το Δήμο Τριφυλίας σοβαρά με
την επίλυση του κυκλοφοριακού;

Τι θα γίνει με το φως;
Πριν από λίγα χρόνια, όταν είχαν ξεκινήσει εργασίες, από την τότε Νομαρχία, για ηλεκτροφωτισμό στη βόρεια και νότια είσοδο της Κυπαρισσίας ή, αλλιώς, στην είσοδο από Καλό Νερό και την έξοδο της πόλης προς Φιλιατρά, όλοι είχαν χαρεί. Όταν, δε, λειτούργησε ο φωτισμός, πραγματικά, η νύχτα γινόταν μέρα σε εκείνα τα δύο σημεία του εθνικού δρόμου.
Όμως, «χτύπησαν» και εκεί «κυνηγοί χαλκού» και πάνε τα καλώδια. Ξήλωσαν τα φρεάτια, έβγαλαν τα καλώδια και φωτισμός τέλος.
Θα παρέμβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αποκαταστήσει τις ζημιές και να αντικαταστάσει τα κλεμμένα καλώδια για να υπάρχει πάλι φως;

Με το φωτισμό στα Φιλιατρά τι θα γίνει;
Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με το φωτισμό της εθνικής οδού στην είσοδο των Φιλιατρών, από Κυπαρισσία μεριά. Για την αποκατάσταση των ζημιών και την αντικατάσταση των καλωδίων εκεί, θα γίνει κάτι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου;


Η.Γιαννόπουλος 
Θάρρος

2 σχόλια:

  1. τι να γινει φιλε ηλια τα ψηφαλακια σκεφτοντε γιαυτο δεν μονοδρομουν δρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IΕδω δε βαζουν 2 λαμπες να φωτισουν το καστρο, και δε μαζευουν τα σκουπιδια Κυριακες θα ασχοληθουν με το κυκλοφοριακο;Ασε τις λακουβες στους δρομους για την αποβαθρα.Ενα χρονο τωρα λεφτα για πισα δεν εχουν.Καταντια της πολης μας και θελουμε και τουρισμο και αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.