''Koντρα'' Αστυνομιας με κατασκηνωτες στην Ελαια

Ενα νεο μετωπο αντιπαραθεσης διαφαινεται οτι εχει ηδη ξεκινησει τις τελευταιες ημερες στη πολυσυζητημενη περιοχη της Ελαιας.
Πιο συγκεκριμενα,εχθες το βραδυ αστυνομικοι του Α.Τ. Κυπαρισσιας περασαν απο τη περιοχη του δασους της Ελαιας και
ζητησαν απο κατασκηνωτες να απομακρυνθουν για δευτερη φορα,αφου κατι αντιστοιχο συνεβει και την Παρασκευη.
Να υπενθυμησουμε οτι λογω της ζωνης Natura που αφορα την ευρυτερη περιοχη οποιαδηποτε ανθρωπινη παρεμβαση και πρακτικη η οποια ειναι ξενη ως προς τις απολυτα φυσικες λειτουργιες της πανιδας και χλωριδας απαγορευεται αυστηρα.
Στον αντιποδα οι κατασκηνωτες υποστηριζουν οτι διαφυλαττουν το δασος,οτι εχουν δικαιωμα στις διακοπες και την ελευθερη κατασκηνωση και οτι προστατευουν τις φυσικες διαδικασιες του τοπιου.Ταυτοχρονα θεωρουν και δηλωνουν οτι δεν εχει κανενας το δικαιωμα να τους διωξει απο το δασος της Ελαιας.
Το θεμα μαλλον θα εχει και συνεχεια αφου αναμενονται εξελιξεις σε νομικο επιπεδο πλεον, οπου αγνωστο ειναι τι θα επιλεξει να πραξει η Πολιτεια και αν θα εφαρμοστει με οποιο τροπο ο Νομος.

8 σχόλια:

  1. Ας εφαρμοστεί πρώτα ο νόμος για τον μπομπολα και το MEGA που χρωστάει ακόμα καμμια 50ρια εκατομυρια στο ΙΚΑ και μετά λύνουμε και την Ελαία αααα επίσης για την τρύπα στον δήμο τρυφιλίας θα εφαρμοστεί ο νόμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κε Αντιδήμαρχε τα κατάφερες πάλι.Δεν σταματάς μέχρι να απότελειώσεις την Ελαία ! Δεν Κατάλαβες ομως καλά. Η Ελαία είναι διαχρονική και εσύ περαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός την στέλνει ομως την Αστυνομία κύριοι.Γιατί δεν ρωτάτε το τμήμα και το δασαρχείο ; Γιατί δεν τους αποκαλύπτετε; Μα έχουν όνομα και είναι εκλεγμένοι .Τι φοβάστε κάντε μια βόλτα στις υπηρεσίες. Θα τα ρίξουμαι τωρα στην Αστυνομία ; Ε οχι πάει πολύ αυτό!!!!Καταγγελίες των ... Γιάννη και Τόλη λαμβάνουν γιατί δεν τα γράφετε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε φίλε μη σου λύσουμε και το Κυπριακό πριν σε διώξουν από παράνομο camping... δηλαδή μέχρι να γίνουν αυτά θα μπορεί ο καθένας να κάνει ότι του καπνίσει... έχουμε τελείως ξεφύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι ρε να βάζουμε φυλακή αυτούς για τα 150 ευρω και τα λαμογια με τα εκατομυρρια να κυκλοφορούν σαν κύριοι. αυτός ο ωχαδελφισμός θα μας φάει. Τη ζωή σου ρε μεγάλε θα την αλλάξει άμα φύγουν 10 κατασκηνωτές ή άμα ξεβρωμίσει η χώρα. Η τρύπα στα οικονομικά του δήμου είναι κυπριακό? δεν έχουν να βάλουν βενζίνη στα σκουπιδίαρικα και δεν σε απασχολεί να επιστραφεί κάτι απο τα φαγωμένα?Κάτι πανυγήρια κατακαλόκαιρο με κόστος 20,000 τα ξεχνάς? Τα καύσιμα για ένα χρόνο είναι
    Υ.Γ. Συμφωνώ οτι η αστυνομία και το δασαρχείο κάνουν την δουλεία τους και είναι και πολύ ευγενικοί όπότε μην τους κατηγορόυμε. Αλλά μάλλον θα είσαι και εσύ στην γενία των βολεμένων του δήμου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το camping στην εκεί περιοχή απαγορεύετε. τι δεν καταλαβαίνουν.περνει ο καθένας μια σκηνή και πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υο απλές ερωτήσεις
    1.υπάρχει κάποιο camping στην περιοχή από ελαία έως Αγ. Κυριακή?
    2.Θ'ελουμε τους επισκέπτες με τις σκηνές στην περιοχή της Κυπαρισσίας 'η πιστεύουμε οτι δεν προσφέρουν τίποτα οπότε να πάνε Μάραθο Γίαλοβα και Γιαννιτσοχώρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 6:18 μ.μ.
    Αλλο το να κλείνει κάποιος τα μάτια στις οικονομικές ατασθαλίες του Δήμου και άλλο να μην μπορεί η Αστυνομία να επιβάλει το νόμο γιατί κάποιοι ξεδιάντρωπα επικαλούνται άλλους που κάνουν παρανομίες για να κάνουν και αυτοί. Και οι υπεύθυνοι για ατασθαλίες να λογοδοτήσουν ΚΑΙ οι παράνομοι να φύγουν από το δάσος!!! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και φτηνοί κουτσαβακισμοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.