Εκδηλωσεις απο τον Συλλογο Φιλοπροοδων Φιλιατρων

Με τρεις εκδηλώσεις που έχουν πια καθιερωθεί θα δώσει το παρόν στον πολιτιστικό Αύγουστο ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
Στις 3 & 4 Αυγούστου θα γίνει η πολλή αγαπημένη εκδήλωση των παιδιών, το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».
Παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι
και του γυμνασίου  θα περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη. Το διήμερο αυτό θα γίνει  στο Πάρκο της Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ με τις οδηγίες εκπαιδευτικών και εθελοντών.
Οι εκδηλώσεις στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα κορυφωθούν με τη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Σ` αυτήν θα δώσει συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα χορέψουν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών. Επίσης θα υπάρχει έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Στο τέλος της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο θα φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους με γλυκά και αναψυκτικά.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της φιλαρμονικής και τριών τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της  πόλης την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ..
Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρυφιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.