Φωτογραφιες απο την εκπροσωπηση των Σιδηροκαστριτων στην εκδηλωση ''Ρούμελη και Μοριάς,δύο τόποι,μία Ιστορία''

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Σαββάτου ''Ρούμελη και Μοριάς, δύο τόποι, μία Ιστορία'', η οποία έγινε στο κτήμα Φιξ στο Ηράκλειο Αττικής.
Στην πρώτη
εικονίζεται η Μαρία Κ. Λιακάκη, Πρόεδρος Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας, Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας, Δ.Σ. Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας και Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών να παρουσιάζει τον Μοριά.
Στις άλλες δύο πλήθος κόσμου στο περίπτερο των Ρουμελιωτών δοκιμάζει μεσσηνιακά προϊόντα από τους παραγωγούς μας, κρασί, λάδι, ελιές, φέτα, σφέλα και παστό!Ανακοινωση απο τον Συλλογο Σιδηροκαστριτων.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΜΕ ΘΕΜΑ «ΡΟΥΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΣ, ΔΥΟ ΤΟΠΟΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΦΙΞ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ:

-ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.
-ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
-ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ.
-ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ.
-ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΕΜΟ, ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΚΟΤΣΗ, ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ (ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑ), ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΙΑΚΑΚΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΣΠΥΡΟ ΤΡΟΥΠΑΚΗ, ΑΥΛΩΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑ ΘΑΝΑΣΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
-ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΡΟΥΠΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
-ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΑΝΑΣΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ.
-ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ Blogs ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.