Επωνυμη καταγγελια πολιτη

Ονομάζομαι Γεωργία Μπάκα και βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω τα εξής :
1.Η μητέρα μου Κωνσταντοπούλου Αλεξάνδρα 80 ετών και με προβλήματα υγείας απώλεσε προ ημερών το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και επιχειρεί όλες
τις ενέργειες για την έκδοση νέου δελτίου
2.Ένα από τα δικαιολογητικά που της ζητήθηκε ήταν η κατάθεση παραβόλου 9 € το οποίο πρέπει να το προμηθευτεί από την τοπική Δ.Ο.Υ.,διότι κανένας άλλος δεν μπορεί να το εκδώσει!
3.Εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς της. Πρέπει πρωί – πρωί να μεταβεί στην Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας (απόσταση 60km τουλάχιστον) να δαπανήσει 14 € με το ΚΤΕΛ,να διασχίσει όλη την Πόλη με ταξί ή με τα πόδια,να στηθεί σε ατελείωτες ουρές και το απόγευμα να γυρίσει στην Κυπαρισσία.

Αγαπητο Kyparissia News Blog,
Αν πιστεύει κανένας τις κατά καιρούς εξαγγελίες των κυβερνώντων ότι όλα όσα υφιστάμεθα είναι για το ‘’καλό μας’’ ας κάνει τον κόπο να εξηγήσει καταπρόσωπο στην υπερήλικη μητέρα μου ότι η σύγχρονη, ευέλικτη και αντιγραφειοκρατική ‘’Νέα Ελλάδα’’ που οικοδομείται θα την απαλλάξει από κάθε ταλαιπωρία και θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημά της.

Με τιμή
Μπάκα Γεωργία

Υ.Γ.
Σας ενημερώνω ότι μετά το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας (14-1-2013) έχει, υποτίθεται, δημιουργηθεί Κ.Ε.Φ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) αλλά, αλίμονο, χρησιμεύει ως τροχονόμος προς την Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.