Σύμφωνα με δηλώσεις Κατσίβελα: Δύο νέα Κέντρα Υγείας σε Καλαμάτα - Κυπαρισσια

Ξεκινά τη Δευτέρα η αξιολόγηση των μονάδων υγείας της 6ης Υγειονομικής Υπηρεσίας (ΥΠΕ) από τις οποίες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον και η μορφή των κέντρων υγείας και των νοσοκομείων της Μεσσηνίας.
Το ενδιαφέρον, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες στους Γαργαλιάνους ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας, επικεντρώνεται στη δημιουργία του Αστικού Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, στο
Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας που θα λειτουργήσει στο νοσοκομείο  της τριφυλιακής πρωτεύουσας και στην ένωση του ΕΟΠΥΥ με τις δημόσιες δομές υγείας. Σε κάθε περίπτωση ζητούμενο της αξιολόγησης παραμένει η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως και αποδοτικά ούτε οι υπάρχουσες υλικοτεχνικές υποδομές, ούτε το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ και οι επιχειρούμενες αναδιαρθρώσεις δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.