Με το ''δεξι'' ξεκινησε ο ΑΟΚ.Αποτελεσματα και βαθμολογια

Με το ''δεξι'' ξεκινησε τις υποχρεωσεις της στο πρωταθλημα της Α' Τοπικης η Κυπαρισσια,αφου επικρατησε με το καθαρο σκορ, 2-0 επι της Ομονοιας απεναντι σε μια καλα τοποθετημενη Ομονοια,και πηρε τους 3 βαθμους της νικης.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Στρέπι και Μιτρόφ ενώ
έντονα είναι τα παράπονα των φιλοξενούμενων για το πρώτο γκολ του ΑΟΚ αφού υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαιντ.
Σε αυτό το σημείο είχαμε για 9 λεπτά διακοπή αγώνα ενώ αποβλήθηκε και ο ποδοσφαιριστής Γυφτέας.
Η Ομόνοια παρατάχθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και για 85 λεπτά κράταγε το μηδέν στην εστία της ενώ είχε και ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

80' Ο Στρέπι πετυχαίνει το 1-0 και βάζει μπροστά τον ΑΟΚ ενώ η Ομονοια διαμαρτύρεται έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο 88′ ο Μιτρόφ με ωραίο πλάσε νίκησε τον Σταθά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Τσουκάλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζο (46′ Μπέλι), Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης (70′ Λυδιώτης), Σούπουλι (46′ Μιτρόφ), Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος,  Μανδραπίλιας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Ντέρτζια (57′ Κουραμπάς), Ντάση, Κάππος, Σταυρόπουλος, Κορομηλάς (89′ Γεωργίκος), Κωστόπουλος, Γυφτέας, Κολόζης, Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (70′ Μπουραντώνης).
Παρακατω,δειτε ολα τα
αποτελεσματα και την βαθμολογια της 1ης αγωνιστικης.


                                               







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.