Εξαπάτησαν 82χρονο με… σφραγίδα του Πατριαρχείου στη Κυπαρισσια!

Με πλαστή επιταγή 12.000 ευρώ που είχε σφραγίδα του... Πατριαρχείου, εξαπάτησε μια νεαρή έναν 82χρονο στην Κυπαρισσία και κατάφερε να του πάρει 1.200 ευρώ.
Συγκεκριμένα, τον έπεισε να της δώσει τα 1.200 ευρώ για να του δώσει την επιταγή των 12.000 ευρώ την οποία θα εισέπραττε υποτίθεται
από την τράπεζα.
Ο γέροντας, που πείστηκε και πήρε την επιταγή ως... δώρο του Πατριάρχη για μια παλαιότερη προσφορά που είχε κάνει ο ίδιος με τη σύζυγό του για παιδιά που είχαν ανάγκη, ανακάλυψε την απάτη όταν πήγε στην τράπεζα να εισπράξει τα λεφτά. Εκεί έμαθε πως πρόκειται για πλαστή επιταγή και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή, γύρω στα 25, μιλούσε πάρα πολύ καλά ελληνικά και παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται από την Αστυνομία - τα αρμόδια γραφεία της οποίας, με τακτικές ανακοινώσεις, υπενθυμίζουν ότι οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να πείθονται από άγνωστους επιτήδειους.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.