Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει παραδοθεί η νέα γέφυρα στο Λαγκούβαρδο

Την εκτίμηση πως μέχρι τα τέλη του χρόνου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχει παραδοθεί στην
κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Λαγκούβαρδου, έκανε μετά από αυτοψία μαζί με το δήμαρχο Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια, στο υπό εκτέλεση έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς!
Αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος είδαν από κοντά την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που αυτές προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, για να παραδοθεί η νέα γέφυρα στην κυκλοφορία το συντομότερο, βάζοντας οριστικά τέλος στο παλιό φονικό “S”, στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους αθώα θύματα σε τροχαία δυστυχήματα, και παρέχοντας στα διερχόμενα οχήματα ασφάλεια κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου Φιλιατρών – Μαραθόπολης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αλευράς χαρακτήρισε πολύπαθο δρόμο με το φονικό “S” το τμήμα αυτό, υπενθυμίζοντας πως ως νομαρχιακός σύμβουλος είχε καταθέσει αλλεπάλληλες ερωτήσεις για το έργο, ενώ τόνισε πως από το 2011 το είχε βάλει στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Μεσσηνίας σε προτεραιότητα, αλλά για δύο χρόνια η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθυστερούσε να δώσει την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων.
Σημείωσε δε πως η Περιφέρεια είχε βάλει το έργο σε προτεραιότητα «και σήμερα είμαστε σε φάση ολοκλήρωσης. Εκτιμούμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το έργο θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία», προσθέτοντας πως είναι ένα έργο σημαντικό, το οποίο θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στην επισκεψιμότητά της και, κυρίως, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα διέρχονται με ασφάλεια!
Με τη σειρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, επισήμανε: «Θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό ότι όλες οι παρεμβάσεις που κάναμε προς την Περιφέρεια και οι συνεννοήσεις που είχαμε μαζί της απέδωσαν καρπούς και το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο. Θα δώσει μια πολύ μεγάλη ανάσα στην περιοχή, που αναπτύσσεται ραγδαία, και θα αποτρέψει κινδύνους νέων θυμάτων, που στο παρελθόν συνέχεια θρηνούσαμε…». 

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.