Ανεμοστρόβιλος "σάρωσε" θερμοκήπια και ελιές - Βιβλική καταστροφή

Βιβλική καταστροφή υπέστησαν θερμοκήπια και ελαιόδεντρα στην περιοχή των Φιλιατρών από
ανεμοστρόβιλο που χθες το βράδυ "χτύπησε" την περιοχή και "σάρωσε" τα πάντα.
Οι ζημιές είναι ολοσχερείς και τεράστιας αξίας, τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στα προϊόντα και τα ελαιόδεντρα ενώ οι παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση και απελπισία από τον όλεθρο της περιουσίας και των κόπων τους.
Από πολύ νωρίς το πρωί, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Τριφυλίας με επικεφαλής τον διευθυντή Αντώνη Παρασκευόπουλο και γεωπόνους επισκέπτεται την περιοχή για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι το μέγεθος της καταστροφής και να συμπαρασταθούν στους παραγωγούς.
Για τη βιβλική καταστροφή στα Φιλιατρά έχει ενημερωθεί και ο ΕΛΓΑ και από αύριο - λόγω της σημερινής απεργίας - θα επισκεφθούν κλιμάκια της υπηρεσίας την περιοχή.


 Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.