Αποσυρει την υποψηφιοτητα του ο Κολλιας.Δηλωνει ενωτικος για την παραταξη.

Δηλωση εκανε πριν λιγο ο Δημαρχος Τριφυλιας Κωστας Κολλιας οπου ουσιαστικα αναγγελει την αποσυρση της υποψηφιοτητας του στις επερχομενες δημοτικες εκλογες.Πιο συγκεκριμενα το κειμενο τηςδηλωσης του κ.Κολλια εχει ως εξης:
''Όπως γνωρίζετε είχα από καιρό εκφράσει την πρόθεσή μου να συνεχίσω τον αγώνα
ως Δήμαρχος στο Δήμο Τριφυλίας.  Ήδη διαμορφώθηκαν ερήμην μου διαφορετικές καταστάσεις. 
Μ’ αυτές ως δεδομένες είναι προφανές ότι η μακρόχρονη προσωπική μου διαδρομή, η παραταξιακή μου συνείδηση και συνέπεια και το πολιτικό μου ήθος δεν μου επιτρέπουν να γίνω μέρος μιας περαιτέρω διάσπασης της παράταξής μου αλλ’ αντίθετα να συμβάλω με τη στάση μου στην ενότητά της.  Είναι αυτονόητο ότι την εντολή του Τριφυλιακού Λαού θα την υπηρετήσω με την ίδια υπευθυνότητα ως το τέλος.Τα λοιπά στον καιρό τον δέοντα.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
       ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΛΛΙΑΣ''

14 σχόλια:

  1. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενωτικος?,μαλλον απλά πρόβατο που ακολουθεί τον Βοσκο του υπακουω και ήσυχο.Ρε συ κόλλια πριν 1 μηνα έλεγες θα κατέβεις.....τεςπα τουλάχιστον δεν θα έχουμε τον πιο άχρηστο δημαρχο όλων για ακομα 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΙΔΕΟΥ.Ο ΜΠΕΖΟΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕΦΕΚΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΜΗΜΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ( ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η καταντια της κυπαρισσιας να εχει κολλια-κατσιβελα-σεφεκο.γελαστε αποκριατικα με βιογραφικα γεματα απο μεταπτυχικα στη διοικηση μοναδων υγειας και τοπικης αυτοδιοικησης
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 7΄.45μμ ΕΝΩ Ο ΜΠΟΖΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι δεν ειχε φίλε, αλλα ήταν μαθηματικός και έαν θέλεις κάνε ενα check να δείς εαν έριξε το κόστος λειτουργίας η οχι....βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΖΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΤΟΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΒΑΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΑΣΙΟΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ-ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΡΟΝΤΑΚΙ-.
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ...
    ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ,ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΗΚΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΚΡΕΤΙΝΟΙ -ΑΝΙΚΑΝΟΙ- ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ 22/02/14 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΧΟΡΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΙΤΣΑΙΝΑΣ -ΒΑΘΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΄΄ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ Α Π Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ε. ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΥΣΗΧΑ....ΖΖΖΖΖΖΖ.......ΖΖΖΖΖΖ.........ΖΖΖΖΖΖ.......ΖΖ....ΖΖΖΖΖ.......ΖΖΖΖ.......ΖΖ..........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Reeeee,

    Εδώ μιλάμε για τον ενωτικό κ. Κόλλια, το σάλιο μεταξύ γραμματοσήμου και φακέλου!!

    Και 'σεις αποπροσανατολίζεται την συζήτησή στο νοσοκομείο???

    Ένα θα σας πω
    Εδώ εφαρμόζεται με σχέδιο και γνώση μια πρωτοποριακή μελέτη που καταργεί δυο βαθμίδες περίθαλψης με την μια και μειώνει δραστικά τα κόστη.

    Ξεχάστε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη...
    Όλοι θα περιθάλπτονται, πλέον, στην ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ περίθαλψη...
    γι' αυτό και ο κ. Κόλλιας -προς τιμήν του- ξεκίνησε ήδη τις επεκτάσεις των νεκροταφείων τις περιοχής, ενώ στα άμεσα μελλοντικά του σχέδια (μέχρι το πάσχα δηλαδή γιατί ως γνωστόν τον πήρε ο καταρράχτης της Βάλτας και αυτόν) είναι, να μετατραπούν οι χώροι των πρώην νοσοκομείων σε κοιτίδες της τοπικής επιχειρηματικότητας (incubation/clusters) όπως πχ. ξηραντήρια ινδικής καννάβεως και ινστιτούτα εμβολιασμών κάθε είδους φυτού και φρούτου που ευδοκιμεί στην περιοχή (τα παλιά ΠΙΚΠΑ, που λέγαμε)

    Το πρωτοποριακό του σχέδιο θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι δήμοι τις περιοχής (πχ. Οιχαλίας, Σκιλλούντος Ηλείας, Βοιών Λακωνίας) καθώς και μεγάλοι κεντρικοί δήμοι τις χώρας.


    Ρεπορτάζ,
    mim the dik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι μονιμα τυφλα στο μεθυσι ή κανω λαθος;;;;
    αν δεν αλλαξει η νοοτροπια των κατοικων της Κυπαρισσιας και της γυρω περιοχης μονιμα θα βρισκεται η περιοχη στα χερια κοματοσκυλων που πανω απο το συμφερον τους δεν βαζουν τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.